Uutinen 26.9.2019

Palkka.fi-käyttäjänä voit nyt valita, mistä TyEL-laskusi tulee

Syyskuun puoliväliltä alkaen Palkka.fi-palvelun käyttäjät ovat voineet itse valita, lähettääkö Ilmarinen laskun TyEL-maksusta, vai muodostuvatko maksutiedot Palkka.fi-palveluun.

Valintamahdollisuus löytyy Palkka.fi:n yrityskäyttöliittymästä, ja koskee muutoksen jälkeen muodostuneita TyEL-maksuja. Valinta ei vaikuta takautuvasti jo muodostuneisiin maksuihin.

Laskutustapa valitaan Palkka.fi-palvelun Työnantajatiedot-välilehdellä, kohdassa Vakuutustiedot. Valinnan voi koska tahansa käydä muuttamassa uudelleen.

Uutta toiminnallisuutta ei ole kotitalouskäyttöliittymässä. Kotitalouksien TyEL-maksut muodostuvat edelleen Palkka.fi-palveluun, ja niitä pääsee tarkastelemaan Maksut-osiossa.

Mikä Palkka.fi?

Palkka.fi on verohallinnon ylläpitämä maksuton palkanlaskentaohjelma. Se on tarkoitettu pienille työnantajille ja kotitalouksille. Palkka.fi:ssä voi hoitaa kaiken palkanlaskentaan liittyvän kerralla. Kun ilmoitat tiedot maksamistasi palkoista palkka.fi:ssä, tiedot siirtyvät automaattisesti tulorekisteriin ja sieltä Ilmariseen.

Ajankohtaista

Tiedote 15.9.2022

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän kasvu jatkuu – ainoastaan rakentaminen laskusuunnassa

Työntekijämäärä nousi elokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä lähes kolme prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Työntekijämäärä on jatkanut kasvuaan nyt jo puolentoista vuoden ajan. Toimialoista vahvimmin kehittyivät henkilöstövuokraus sekä majoitus- ja ravitsemusala. Ainoastaan rakentaminen oli laskussa.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän kasvu jatkuu – ainoastaan rakentaminen laskusuunnassa
Lisää uutisia ja tiedotteita