Uutinen 26.9.2019

Palkka.fi-käyttäjänä voit nyt valita, mistä TyEL-laskusi tulee

Syyskuun puoliväliltä alkaen Palkka.fi-palvelun käyttäjät ovat voineet itse valita, lähettääkö Ilmarinen laskun TyEL-maksusta, vai muodostuvatko maksutiedot Palkka.fi-palveluun.

Valintamahdollisuus löytyy Palkka.fi:n yrityskäyttöliittymästä, ja koskee muutoksen jälkeen muodostuneita TyEL-maksuja. Valinta ei vaikuta takautuvasti jo muodostuneisiin maksuihin.

Laskutustapa valitaan Palkka.fi-palvelun Työnantajatiedot-välilehdellä, kohdassa Vakuutustiedot. Valinnan voi koska tahansa käydä muuttamassa uudelleen.

Uutta toiminnallisuutta ei ole kotitalouskäyttöliittymässä. Kotitalouksien TyEL-maksut muodostuvat edelleen Palkka.fi-palveluun, ja niitä pääsee tarkastelemaan Maksut-osiossa.

Mikä Palkka.fi?

Palkka.fi on verohallinnon ylläpitämä maksuton palkanlaskentaohjelma. Se on tarkoitettu pienille työnantajille ja kotitalouksille. Palkka.fi:ssä voi hoitaa kaiken palkanlaskentaan liittyvän kerralla. Kun ilmoitat tiedot maksamistasi palkoista palkka.fi:ssä, tiedot siirtyvät automaattisesti tulorekisteriin ja sieltä Ilmariseen.

Ajankohtaista

Lisää uutisia ja tiedotteita