Ilmarisen toimistorakennus ulkoa, kuvituskuva.
Uutinen 25.9.2019

Nälkäpäivä näkyy Ilmarisen verkkosivuilla

Nälkäpäiväkeräykseen ohjataan Ilmarisen verkkosivuilta 26.-28.9.2019.

Ilmarinen on ollut mukana SPR:n Nälkäpäivä-kampanjassa mukana jo vuosia. Tänäkin vuonna osallistumme kampanjaan valjastamalla ilmarinen.fi:n etusivun ja sen kävijävirran Nälkäpäivä-keräyksen tarpeisiin. Etusivun kävijät ohjautuvat automaattisesti SPR:n Nälkäpäivä-keräyssivulle.

Verkkosivuille tulevat vierailijat kohtaavat ilmoituksen, jossa heille tarjotaan mahdollisuutta osallistua keräykseen digitaalisen keräyslippaan tai tekstiviestilahjoituksen kautta. Vierailija voi joko tehdä lahjoituksen tai jatkaa takaisin Ilmarisen verkkosivuille.

Nälkäpäivän verkkosivukampanja #SPRTakeover ovat käynnissä 26.-28.9.2019.

Ajankohtaista

Uutinen 13.7.2021

Ilmarisen omistus laski Nurminen Logistics Oyj:ssä

Ilmarinen on käyttänyt hybridilainasopimuksen mukaista vaihto-oikeutta ja merkinnyt osakeannissa Nurminen Logistics Oyj:n uusia osakkeita. Tämän järjestelyn toteuduttua Ilmarisen omistus osakkeiden kautta on noussut aiemmasta 11,83%:sta 15,12%:iin. Aikaisemmin Ilmarisen kokonaisomistus osakkeiden ja rahoitusvälineiden kautta oli 16,46%. Koska Ilmarisella ei ole enää omistusta rahoitusvälineiden kautta, yhteenlaskettu omistusosuus osakkeista ja äänistä on järjestelyn myötä laskenut 16,46%:sta 15,12%:iin.

Ilmarisen omistus laski Nurminen Logistics Oyj:ssä
Lisää uutisia ja tiedotteita