Nimitykset 31.1.2019

Nimityksiä Ilmarisessa

Katso uusimmat nimitykset.

 

 

Tero Hakulinen on nimitetty aluepäälliköksi. Hänen toimenkuvaansa kuuluu myynti ja asiakasyhteistyö kasvukeskuksissa, vastuualueenaan Espoo ja pääkaupunkiseutu.  

 

 

FM, eMBA Päivi Jääskeläinen on nimitetty asiakkuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän johtaa asiakkuudet ja kanavat -liiketoimintalinjaa, jonka vastuulla on asiakkuuksien hoito kaikissa yrityssegmenteissä sekä myyntikanavat ja markkinointi.  

 

 

Anu Keränen, johdon ja esimiesten työnohjaaja, Business Coach sekä palvelupäällikkö/tiiminvetäjä ICT-alalta on nimitetty työkykypäälliköksi. Hänen tehtävänään on kehittää henkilöstö- ja työkykyjohtamisen käytäntöjä yhdessä asiakasyritysten omien asiantuntijoiden kanssa. 

  

 

Tradenomi Kirsi Ketola on nimitetty rahoituspalvelupäälliköksi. Hän toimii lainahallinnon tiimiesimiehenä. Lainahallinto tukee rahoituspäälliköitä ja huolehtii lainoista koko niiden elinkaaren ajan.   

 

 

Insinööri (AMK) Mikko Lantto on nimitetty teknologia- ja kehitysjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi. Hän vastaa teknologia- ja IT-ratkaisuista sekä kehittämisen toiminnoista.  

 

 

KTM Marika Tenhunen on nimitetty markkinointipäälliköksi.  Hänen vastuullaan on markkinoinnin automaatio ja dataan pohjautuva markkinointi.  

 

 

VTM Sanna Hamada on nimitetty markkinointiin tuottaja-copywriteriksi. Hänen toimenkuvaansa kuuluu tuottaa markkinointisisältöä eri kanaviin suomeksi ja englanniksi.  

 

Ajankohtaista

Uutinen 13.7.2021

Ilmarisen omistus laski Nurminen Logistics Oyj:ssä

Ilmarinen on käyttänyt hybridilainasopimuksen mukaista vaihto-oikeutta ja merkinnyt osakeannissa Nurminen Logistics Oyj:n uusia osakkeita. Tämän järjestelyn toteuduttua Ilmarisen omistus osakkeiden kautta on noussut aiemmasta 11,83%:sta 15,12%:iin. Aikaisemmin Ilmarisen kokonaisomistus osakkeiden ja rahoitusvälineiden kautta oli 16,46%. Koska Ilmarisella ei ole enää omistusta rahoitusvälineiden kautta, yhteenlaskettu omistusosuus osakkeista ja äänistä on järjestelyn myötä laskenut 16,46%:sta 15,12%:iin.

Ilmarisen omistus laski Nurminen Logistics Oyj:ssä
Lisää uutisia ja tiedotteita