Nimitykset 15.5.2019

Nimityksiä Ilmarisessa

Katso uusimmat nimitykset.

CFA, KTM Niina Arkko on nimitetty vastuullisen sijoittamisen analyytikoksi. Hän vastaa vastuullisen sijoittamisen periaatteiden käytännön toteuttamisesta yhdessä sijoituslinjan kanssa.
 

VTM Joonas Heikkinen on nimitetty asiakkuusanalyytikoksi. Hänen tehtävänään on asiakastiedon analysointi ja raportointi liiketoiminnan tueksi.

 

VTM Tiina Malinen on nimitetty viestintäpäälliköksi. Hänen vastuullaan on vakuuttamiseen ja eläkkeisiin liittyvä viestintä sekä asiakasviestintä.

 

eMBA Tea Mäkelä on nimitetty sopimusasiantuntijaksi. Hänen toimenkuvaansa kuuluu pääasiassa vaihtoehtoisten rahastosijoitusten merkintäsopimusten ja rahastomerkintöihin liittyvien AML- ja KYC -asiakirjojen valmistelu.

OTK, eMBA Anna Santti on nimitetty yhtiölakimieheksi. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat yhtiöoikeuteen ja corporate governance -käytäntöihin liittyvät tehtävät.

TkT, MBA (palvelumuotoilu) Nenad Veselinovic on nimitetty järjestelmäpäälliköksi. Hänen tehtävänään on älykkään (ohjelmistorobotiikka- sekä data- ja tekoälypohjaisen) prosessiautomaation tekninen kehittäminen.

Ajankohtaista

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita