Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.
Uutinen 5.3.2019

Pasi Laine Ilmarisen hallitukseen

Ilmarisen hallintoneuvosto päätti muutoksista hallituksen kokoonpanoon.

Valmet Oyj:n toimitusjohtaja Pasi Laine aloittaa Ilmarisen hallituksen varsinaisena jäsenenä. Laine on aiemmin toiminut Ilmarisen hallintoneuvostossa ja hän siirtyy nyt hallitukseen Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajan Hille Korhosen tilalle.

Hallituksen varajäseneksi nimitettiin Head of HR and Knowledge Management Taina Tenhunen Hannes Snellman Asianajotoimisto Oy:sta. Tenhunen korvaa tehtävässä aiemmin eronneen Marja Aarnio-Isohannin.  

Nimityksistä päätti Ilmarisen hallintoneuvosto kokouksessaan 5. maaliskuuta 2019.

Lue lisää:

Ilmarisen hallitus

Lisätietoja:

Leena Siirala, lakiasiainjohtaja, Ilmarinen, p. 050 483 4263

Ajankohtaista

Uutinen 20.10.2021

Mitä työnantajan tulee tietää vuoden 2022 työeläkemaksuista?

Työeläkemaksujen keskimääräinen taso nousee 0,45 prosenttiyksikköä vuonna 2022. Korotuksen tarpeesta sovittiin jo aiemmin, kun TyEL-maksuihin annettiin koronahelpotuksia. Asiakashyvitysten taso puolestaan palautuu entiselleen. Työeläkevakuutusyhtiöiden laskuperustehakemus on lähtenyt Sosiaali- ja terveysministeriön käsiteltäväksi, ja ministeriö vahvistaa maksuprosentit marraskuussa.

Mitä työnantajan tulee tietää vuoden 2022 työeläkemaksuista?

Uutinen 6.10.2021

Työeläkemaksut vuonna 2022

Työmarkkinoiden keskusjärjestöt ovat sopineet ehdotuksesta vuoden 2022 yksityisalojen työeläkevakuutusmaksuksi. Sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa myöhemmin työeläkevakuutusmaksun perusteet työeläkevakuutusyhtiöiden hakemuksesta.

Työeläkemaksut vuonna 2022
Lisää uutisia ja tiedotteita