Ilmarisen toimistorakennus ulkoa, kuvituskuva.
Uutinen 21.1.2019

Vuosilaskenta käynnistyi

Teemme kaikille sopimustyönantajille vuosilaskennan kevään aikana.

Vuosilaskenta jää historiaan, sillä tästä lähtien saamme palkkatiedot ajan tasaisesti tulorekisteristä. Jatkossa työeläkemaksut ovat myös heti lopullisia.

Vuoden 2018 palkkatiedot on syytä ilmoittaa Ilmariseen viipymättä. Vuosilaskennat tehdään maaliskuun loppuun mennessä.

Ilmarisen vakuutusten vuosilaskennan tiedot näkyvät kirjautumalla verkkopalveluun. Tehtyäsi vuosi-ilmoituksen edelliseltä vuodelta voit verkkopalvelustamme tilata vuosilaskelman. Valitettavasti entisen Eteran vuosilaskennan tietoja tai vuoden 2018 palkkoja ei näy verkkopalvelussa.

Vuosilaskenta tehdään entisen Eteran vakuutuksille vielä 90-alkavan vakuutusnumeron perusteella. Myös vuoden 2018 palkkatiedot ilmoitetaan 90-alkavalla vakuutusnumerolla.

Vuoden 2019 palkat

Vuoden 2019 palkat Ilmoitetaan suoraan tulorekisteriin. Entisen Eteran asiakkaiden vakuutusnumero on vaihtunut 46-1 alkuiseksi. Näet uuden numeron verkkopalvelustamme tai voit kysyä sitä asiakaspalvelustamme esimerkiksi chatilla.

Tulorekisteriin ilmoitetaan 11 merkkiä pitkä eläkejärjestelynumero eli vakuutusnumero. Täytä tieto 00 jos vakuutusnumerosi on lyhyempi esim. 46-001234.., sillä vakuutusnumerosta voi puuttua 1-3 nollaa

Ajankohtaista

Uutinen 16.6.2022

YEL-lakiuudistus etenee kesäkuussa hallitusesittelyyn – Esityksessä täsmennyksiä yrittäjän työtulon määrittelyyn ja tarkistamiseen

Suomen hallitus esittää yrittäjän eläkelain uudistamista 1.1.2023 alkaen. Lakiuudistuksen tavoitteena on parantaa yrittäjien eläketurvaa ja tukea yrittäjän eläkelain toimeenpanoa, jotta yrittäjän työtulo vastaisi nykyistä paremmin yrittäjän työpanoksen arvoa sekä yritystoiminnan alkuvaiheessa että toiminnan jatkuessa.

YEL-lakiuudistus etenee kesäkuussa hallitusesittelyyn – Esityksessä täsmennyksiä yrittäjän työtulon määrittelyyn ja tarkistamiseen
Lisää uutisia ja tiedotteita