Uutinen 21.1.2019

Vuosilaskenta käynnistyi

Teemme kaikille sopimustyönantajille vuosilaskennan kevään aikana.

Vuosilaskenta jää historiaan, sillä tästä lähtien saamme palkkatiedot ajan tasaisesti tulorekisteristä. Jatkossa työeläkemaksut ovat myös heti lopullisia.

Vuoden 2018 palkkatiedot on syytä ilmoittaa Ilmariseen viipymättä. Vuosilaskennat tehdään maaliskuun loppuun mennessä.

Ilmarisen vakuutusten vuosilaskennan tiedot näkyvät kirjautumalla verkkopalveluun. Tehtyäsi vuosi-ilmoituksen edelliseltä vuodelta voit verkkopalvelustamme tilata vuosilaskelman. Valitettavasti entisen Eteran vuosilaskennan tietoja tai vuoden 2018 palkkoja ei näy verkkopalvelussa.

Vuosilaskenta tehdään entisen Eteran vakuutuksille vielä 90-alkavan vakuutusnumeron perusteella. Myös vuoden 2018 palkkatiedot ilmoitetaan 90-alkavalla vakuutusnumerolla.

Vuoden 2019 palkat

Vuoden 2019 palkat Ilmoitetaan suoraan tulorekisteriin. Entisen Eteran asiakkaiden vakuutusnumero on vaihtunut 46-1 alkuiseksi. Näet uuden numeron verkkopalvelustamme tai voit kysyä sitä asiakaspalvelustamme esimerkiksi chatilla.

Tulorekisteriin ilmoitetaan 11 merkkiä pitkä eläkejärjestelynumero eli vakuutusnumero. Täytä tieto 00 jos vakuutusnumerosi on lyhyempi esim. 46-001234.., sillä vakuutusnumerosta voi puuttua 1-3 nollaa

 

Ajankohtaista

Uutinen 7.5.2021

Miten työsuhdepolkupyörästä ja -matkalipusta maksetaan TyEL-maksua?

Kesän lähestyessä moni asiakkaistamme pohtii työsuhdepolkupyörän ja -matkalipun tarjoamista työsuhde-etuna. Polkupyörien ja matkalippujen mahdollistaminen lisää henkilöstön hyvinvointia ja on konkreettinen, luontoa säästävä vastuullisuusteko työnantajalta. Työsuhdepolkupyöriä koskevat säädökset ovat muuttuneet vuoden 2021 alusta lähtien. Työsuhdepolkupyörä on verovapaa luontaisetu 1 200 euroon asti vuodessa, ja työsuhdematkalippu 3 400 euroon asti vuodessa. Mutta mitä työnantajan tulee tietää TyEL-maksuista?

Miten työsuhdepolkupyörästä ja -matkalipusta maksetaan TyEL-maksua?

Uutinen 12.4.2021

Huolehdi omaisuudestasi – tarkista työeläkeotteesi verkossa!

Oma eläkekertymä on monelle meistä suurin omaisuutemme. Useimmille se on jopa asuntoakin arvokkaampi. Esimerkiksi 1 600 euron edestä karttunut kuukausieläke on vuodessa miltei 20 000 euron arvoinen, ja 20 vuodessa jo lähes 400 000 euron arvoinen.

Huolehdi omaisuudestasi – tarkista työeläkeotteesi verkossa!
Lisää uutisia ja tiedotteita