Uutinen 31.8.2020

Ilmarinen näkyy Finanssialan Instagramissa

Ilmarisen edustajat ylläpitävät tällä viikolla Finanssialan Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Tällä viikolla kannattaa ottaa Finanssialan Instagram-tili seurantaan. Tiliä ylläpitävät viikon ajan Sonja ja Miriam Ilmarisen eläke- ja vakuutuspalveluista. Luvassa on tietoa, kuvia, videoita ja tunnelmia työskentelystä Ilmarisella. 

Viikon aikana Miriam ja Sonja kertovat työstä Ilmarisesa keskittyen Instagram-tarinoiden eli storyjen tekoon. 

Ota siis Finanssialan Instgram-tili "Finanssialalle" seurantaan. Samalla kannattaa ottaa seurantaan Ilmarisen oma Instagram-tili "Ilmarinen_parempaa_elamaa". 

Ajankohtaista

Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.

Tiedote 17.5.2021

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä laski yli kaksi prosenttia – valoa kuitenkin jo näkyvissä

Työntekijämäärä laski huhtikuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä noin -2,4 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Suurin pudotus oli majoitus- ja ravitsemusalalla, missä vähennystä tuli lähes -18 prosenttia. Suhdanneindeksissä näkyy kuitenkin jo positiivisia havaintoja, koska plussan puolelle vertailussa pääsivät kaupan ala sekä tietotekniikka ja viestintä. Alueellisessa vertailussa Itä-Suomen työntekijöiden määrä lisääntyi yli prosentin.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä laski yli kaksi prosenttia – valoa kuitenkin jo näkyvissä
Lisää uutisia ja tiedotteita