Uutinen 31.8.2020

Ilmarinen näkyy Finanssialan Instagramissa

Ilmarisen edustajat ylläpitävät tällä viikolla Finanssialan Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Tällä viikolla kannattaa ottaa Finanssialan Instagram-tili seurantaan. Tiliä ylläpitävät viikon ajan Sonja ja Miriam Ilmarisen eläke- ja vakuutuspalveluista. Luvassa on tietoa, kuvia, videoita ja tunnelmia työskentelystä Ilmarisella. 

Viikon aikana Miriam ja Sonja kertovat työstä Ilmarisesa keskittyen Instagram-tarinoiden eli storyjen tekoon. 

Ota siis Finanssialan Instgram-tili "Finanssialalle" seurantaan. Samalla kannattaa ottaa seurantaan Ilmarisen oma Instagram-tili "Ilmarinen_parempaa_elamaa". 

Ajankohtaista

Uutinen 23.5.2023

Ilmarinen toimi kumppanina Harvardin opiskelijoiden kenttätutkimuksessa

Ryhmä Harvardin yliopiston opiskelijoita vieraili Ilmarisessa esittelemässä tuloksia kenttätutkimuksesta, jota Ilmarinen oli kumppanina mahdollistamassa. Projektissa opiskelijat pyrkivät kartoittamaan erityisesti nuorten tietämystä eläkejärjestelmästä.

Ilmarinen toimi kumppanina Harvardin opiskelijoiden kenttätutkimuksessa

Tiedote 28.4.2023

Nimityksiä Ilmarisen johtoryhmään

Ilmarisen hallitus on nimittänyt kaksi uutta jäsentä Ilmarisen johtoryhmään. Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi on nimitetty Kaisa Ala-Laurila ja talous- ja riskienhallintajohtajaksi Mira Kauppi.

Nimityksiä Ilmarisen johtoryhmään
Lisää uutisia ja tiedotteita