Uutinen 14.12.2020

Ilmarisen joululahjoitus Lasten ja nuorten säätiölle

Joulutervehdysten lähettämisen sijaan Ilmarinen tukee lahjoituksella Lasten ja nuorten säätiön toimintaa.

Ilmarinen lahjoittaa 5 000 euroa Lasten ja nuorten säätiön joulukeräykseen, jossa kerätään varoja nuorten tulevaisuudenuskon vahvistamiseen. Lahjoituskohde valikoitui Ilmarisessa henkilöstön äänestyksellä.

– Lasten ja nuorten säätiö tekee monipuolista työtä ja tavoittaa suuren joukon nuoria vuosittain. Korona-aika on koetellut erityisesti nuoria, ja tulevaisuudenuskon vahvistaminen on nyt erityisen tärkeää, Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Liina Aulin sanoo.

Ilmarinen lahjoittaa vuosittain varoja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lahjoituksilla tuetaan pääsääntöisesti tutkimusta tai toimintaa, jolla pyritään ennaltaehkäisemään työkyvyttömyyttä ja syrjäytymistä, pidentämään työuria sekä edesauttamaan nuorten työelämään sijoittumista. Lahjoituksiin käytettävien varojen määrästä päättää vuosittain yhtiökokous.

Aiemmin tänä vuonna Ilmarinen on tehnyt lahjoitukset Suomen Mielenterveys MIELI ry:lle ja Suomen Punaiselle Ristille.

Lisätiedot:

Ajankohtaista

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita