Uutinen 14.12.2020

Ilmarisen joululahjoitus Lasten ja nuorten säätiölle

Joulutervehdysten lähettämisen sijaan Ilmarinen tukee lahjoituksella Lasten ja nuorten säätiön toimintaa.

Ilmarinen lahjoittaa 5 000 euroa Lasten ja nuorten säätiön joulukeräykseen, jossa kerätään varoja nuorten tulevaisuudenuskon vahvistamiseen. Lahjoituskohde valikoitui Ilmarisessa henkilöstön äänestyksellä.

– Lasten ja nuorten säätiö tekee monipuolista työtä ja tavoittaa suuren joukon nuoria vuosittain. Korona-aika on koetellut erityisesti nuoria, ja tulevaisuudenuskon vahvistaminen on nyt erityisen tärkeää, Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Liina Aulin sanoo.

Ilmarinen lahjoittaa vuosittain varoja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lahjoituksilla tuetaan pääsääntöisesti tutkimusta tai toimintaa, jolla pyritään ennaltaehkäisemään työkyvyttömyyttä ja syrjäytymistä, pidentämään työuria sekä edesauttamaan nuorten työelämään sijoittumista. Lahjoituksiin käytettävien varojen määrästä päättää vuosittain yhtiökokous.

Aiemmin tänä vuonna Ilmarinen on tehnyt lahjoitukset Suomen Mielenterveys MIELI ry:lle ja Suomen Punaiselle Ristille.

Lisätiedot:

Ajankohtaista

Uutinen 3.3.2021

Varsinainen yhtiökokous 2021

Keskinäisen Eläkevakuutusyhtiön Ilmarisen varsinainen yhtiökokous pidetään torstaina 25.3.2021 klo 9.00 alkaen osoitteessa Porkkalankatu 1, Helsinki.

Varsinainen yhtiökokous 2021

Tiedote 2.3.2021

Ilmarisen hallitukseen uusia jäseniä, hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Ilkka Hämälä

Ilmarisen hallituksen uusiksi jäseniksi on valittu STTK:n viestinnästä ja HR:sta vastaava johtaja Marja-Liisa Rajakangas, Kesko Oyj:n talous- ja rahoitusjohtaja Jukka Erlund sekä Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi. Ilmarisen hallintoneuvosto päätti nimityksistä kokouksessaan 2.3.2021.

Ilmarisen hallitukseen uusia jäseniä, hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Ilkka Hämälä

Uutinen 25.2.2021

Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti Ilmariselle

Olympiakomitea on myöntänyt Ilmariselle Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin. Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti on tunnustus hyvin hoidetusta henkilöstöliikunnasta. Kartoituksen tuloksia hyödynnetään henkilöstön liikkumisen ja hyvinvoinnin kehittämisessä.

Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti Ilmariselle
Lisää uutisia ja tiedotteita