Uutinen 14.12.2020

Ilmarisen joululahjoitus Lasten ja nuorten säätiölle

Joulutervehdysten lähettämisen sijaan Ilmarinen tukee lahjoituksella Lasten ja nuorten säätiön toimintaa.

Ilmarinen lahjoittaa 5 000 euroa Lasten ja nuorten säätiön joulukeräykseen, jossa kerätään varoja nuorten tulevaisuudenuskon vahvistamiseen. Lahjoituskohde valikoitui Ilmarisessa henkilöstön äänestyksellä.

– Lasten ja nuorten säätiö tekee monipuolista työtä ja tavoittaa suuren joukon nuoria vuosittain. Korona-aika on koetellut erityisesti nuoria, ja tulevaisuudenuskon vahvistaminen on nyt erityisen tärkeää, Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Liina Aulin sanoo.

Ilmarinen lahjoittaa vuosittain varoja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lahjoituksilla tuetaan pääsääntöisesti tutkimusta tai toimintaa, jolla pyritään ennaltaehkäisemään työkyvyttömyyttä ja syrjäytymistä, pidentämään työuria sekä edesauttamaan nuorten työelämään sijoittumista. Lahjoituksiin käytettävien varojen määrästä päättää vuosittain yhtiökokous.

Aiemmin tänä vuonna Ilmarinen on tehnyt lahjoitukset Suomen Mielenterveys MIELI ry:lle ja Suomen Punaiselle Ristille.

Lisätiedot:

Ajankohtaista

Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.

Tiedote 17.5.2021

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä laski yli kaksi prosenttia – valoa kuitenkin jo näkyvissä

Työntekijämäärä laski huhtikuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä noin -2,4 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Suurin pudotus oli majoitus- ja ravitsemusalalla, missä vähennystä tuli lähes -18 prosenttia. Suhdanneindeksissä näkyy kuitenkin jo positiivisia havaintoja, koska plussan puolelle vertailussa pääsivät kaupan ala sekä tietotekniikka ja viestintä. Alueellisessa vertailussa Itä-Suomen työntekijöiden määrä lisääntyi yli prosentin.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä laski yli kaksi prosenttia – valoa kuitenkin jo näkyvissä

Tiedote 30.4.2021

Ilmarisen osavuosiraportti 1.1.–31.3.2021: Sijoitukset tuottivat 4,8 prosenttia, vakavaraisuus ja nettoasiakashankinta vahvistuivat

Ilmarisen sijoitussalkun tuotto oli +4,8 % (-7,5 %) eli 2,5 mrd. euroa osakemarkkinoiden positiivisen kehityksen myötä. Sijoitusten markkina-arvo nousi 55,4 (53,3) miljardiin euroon. Sijoitusten pitkän aikavälin keskituotto oli 6,0 prosenttia. Tämä vastaa 4,5 prosentin reaalituottoa.

Ilmarisen osavuosiraportti 1.1.–31.3.2021: Sijoitukset tuottivat 4,8 prosenttia, vakavaraisuus ja nettoasiakashankinta vahvistuivat
Lisää uutisia ja tiedotteita