Tiedote 22.12.2020

Ilmarisen vakuutus- ja eläketoimintojen uudistaminen etenee

Ilmarisen vakuutus- ja eläkepalvelutoimintojen uudelleenorganisointiin liittyvät yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet.

Yhteistoimintaneuvottelut koskivat yhteensä reilua 200 henkilöä vakuutus- ja eläkepalvelut -linjalla sekä kuntoutuspalveluosastolla. Uudistuksen myötä toimintoja ja tehtäviä uudelleenorganisoidaan sujuvampien ja tehokkaampien palveluprosessien ja parhaan asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Samalla tehostetaan toimintaa ja sopeutetaan henkilöstön määrä vastaamaan liiketoiminnan digitalisoitumista sekä asiakaskäyttäytymisen muutosta.

Uudelleenorganisoinnin seurauksena enintään 29 työsuhdetta tulee päättymään. Lisäksi osa neuvottelujen piirissä olleista henkilöistä siirtyy uusiin työtehtäviin Ilmarisessa ja suurelle osalle henkilöstöä aiheutuu uudelleenorganisoinnissa vähäisempiä tehtävämuutoksia.

- Käydyt neuvottelut ja niiden jälkeen tehdyt päätökset ovat olleet raskaita koko Ilmariselle, ja monen hyvän työntekijän työsuhde on päättymässä. Toimintaympäristömme kuitenkin muuttuu nopeasti, palvelut digitalisoituvat ja asiointi keskittyy sähköisiin kanaviin, mikä näkyy tehtävien vähentymisenä. Haluamme toimia kustannustehokkaasti ja parantaa toimintaamme jatkuvasti. Uudistuksen myötä pystymme entistä paremmin vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin, sanoo Ilmarisen vakuutus- ja eläkejohtaja Tiina Nurmi.

Lisätietoja:

Tiina Nurmi, vakuutus- ja eläkejohtaja, p. 050 402 9275, tiina.nurmi@ilmarinen.fi
Sami Ärilä, henkilöstöjohtaja, p. 0400 271 066, sami.arila@ilmarinen.fi

Ajankohtaista

Uutinen 3.3.2021

Varsinainen yhtiökokous 2021

Keskinäisen Eläkevakuutusyhtiön Ilmarisen varsinainen yhtiökokous pidetään torstaina 25.3.2021 klo 9.00 alkaen osoitteessa Porkkalankatu 1, Helsinki.

Varsinainen yhtiökokous 2021

Tiedote 2.3.2021

Ilmarisen hallitukseen uusia jäseniä, hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Ilkka Hämälä

Ilmarisen hallituksen uusiksi jäseniksi on valittu STTK:n viestinnästä ja HR:sta vastaava johtaja Marja-Liisa Rajakangas, Kesko Oyj:n talous- ja rahoitusjohtaja Jukka Erlund sekä Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi. Ilmarisen hallintoneuvosto päätti nimityksistä kokouksessaan 2.3.2021.

Ilmarisen hallitukseen uusia jäseniä, hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Ilkka Hämälä
Lisää uutisia ja tiedotteita