Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.
Uutinen 18.12.2020

Mikko Mursula nimitetty toimitusjohtajan sijaiseksi Ilmarisessa

Ilmarisen hallitus on nimittänyt sijoituksista vastaavan varatoimitusjohtajan Mikko Mursulan toimitusjohtajan sijaiseksi 1.1.2021 alkaen.

Mursula on työskennellyt Ilmarisen sijoitusjohtajana vuodesta 2015 ja toisena varatoimitusjohtajana vuodesta 2018. Mursula on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hän on aiemmin työurallaan toiminut mm. FIM Oyj:n toimitusjohtajana sekä Ilmarisen sijoitusosastolla eri tehtävissä. 

– Mikko Mursula on menestyksekkäästi hoitanut Ilmarisen yli 50 miljardin euron sijoitusvarallisuutta. Eläkevarojen sijoittaminen tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti on eläkeyhtiön tärkeimpiä tehtäviä ja olen iloinen, että Mikko jatkaa tässä keskeisessä roolissa ja ottaa samalla toimitusjohtajan sijaisen tehtävät hoitaakseen, sanoo Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen.  

Toimitusjohtajan sijaisen tehtävässä Mursula seuraa Sini Kivihuhtaa, joka jää aiemman ilmoituksensa mukaisesti pois Ilmarisen palveluksesta helmikuussa 2021. Kivihuhdan seuraajaksi vakuutus- ja eläkepalvelujen johtajana on jo aiemmin nimitetty FM, SHV, eMBA Tiina Nurmi

Lisätietoja: 

Jouko Pölönen, toimitusjohtaja, p. 050 1282 
Mikko Mursula, varatoimitusjohtaja, sijoitukset p. 050 380 3016 

Ajankohtaista

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita