Nimitykset 13.11.2020

Minna Gentz asiantuntijajohtajaksi Ilmariseen

FM Minna Gentz on nimitetty asiantuntijajohtajaksi Ilmarisen asiakkuudet ja kanavat -linjalle.

Minna Gentz tulee uudessa asiantuntijajohtajan tehtävässä vahvistamaan ymmärrystä asiakkaiden liiketoiminnasta ja toimimaan suurasiakkaidemme verkostossa tiiviissä yhteistyössä Ilmarisen asiantuntijoiden kanssa. Minna Gentzillä on kokemusta monilta eri toimialoilta, ja hänen tehtävänään on kehittää Ilmarisen palveluita ja toimintaa entistä asiakaslähtöisemmiksi. Gentz aloittaa Ilmarisessa 8.12.

– On hienoa saada Minna Ilmariseen rakentamaan parempaa työelämää yhdessä asiakkaidemme kanssa. Minnalla on laajasti osaamista yritysten henkilöstöjohtamisesta sekä strategisesta kehittämisestä. Hän täydentää hyvin tiimimme osaamista ja tuo Ilmariseen lisää asiakasymmärrystä, Ilmarisen asiakkuusjohtaja Päivi Jääskeläinen sanoo.

Minna Gentzillä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista henkilöstöjohdon tehtävistä. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Nokialla, Ernst & Youngilla, Nixulla sekä Lindström Groupin HR-johtajana. Gentz on työskennellyt myös yritysjohdon konsulttina johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisen parissa.

– Todella mielenkiintoista päästä syventymään Ilmarisen palveluihin ja olla mukana kehittämässä näitä entistä lähemmäs asiakkaiden ja työelämän tarpeita. Tuon mukanani kokemusta ja osaamista, joka minulle on matkan varrella kertynyt eri yritysten ja työyhteisöjen arjesta. Tämän kun yhdistää Ilmarisen asiantuntijaosaamiseen, niin tuntuu tosi hienolta päästä yhdessä rakentamaan parempaa suomalaista työelämää, Minna Gentz sanoo. 

Lisätiedot:

Päivi Jääskeläinen, asiakkuusjohtaja, Ilmarinen, p. 050 364 9074, paivi.jaaskelainen@ilmarinen.fi  
Minna Gentz, asiantuntijajohtaja, Ilmarinen (8.12.2020 alkaen), p. 044 238 5076, minna.gentz@ilmarinen.fi

 

Ajankohtaista

Uutinen 20.10.2021

Mitä työnantajan tulee tietää vuoden 2022 työeläkemaksuista?

Työeläkemaksujen keskimääräinen taso nousee 0,45 prosenttiyksikköä vuonna 2022. Korotuksen tarpeesta sovittiin jo aiemmin, kun TyEL-maksuihin annettiin koronahelpotuksia. Asiakashyvitysten taso puolestaan palautuu entiselleen. Työeläkevakuutusyhtiöiden laskuperustehakemus on lähtenyt Sosiaali- ja terveysministeriön käsiteltäväksi, ja ministeriö vahvistaa maksuprosentit marraskuussa.

Mitä työnantajan tulee tietää vuoden 2022 työeläkemaksuista?

Uutinen 6.10.2021

Työeläkemaksut vuonna 2022

Työmarkkinoiden keskusjärjestöt ovat sopineet ehdotuksesta vuoden 2022 yksityisalojen työeläkevakuutusmaksuksi. Sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa myöhemmin työeläkevakuutusmaksun perusteet työeläkevakuutusyhtiöiden hakemuksesta.

Työeläkemaksut vuonna 2022
Lisää uutisia ja tiedotteita