Nimitykset 13.11.2020

Minna Gentz asiantuntijajohtajaksi Ilmariseen

FM Minna Gentz on nimitetty asiantuntijajohtajaksi Ilmarisen asiakkuudet ja kanavat -linjalle.

Minna Gentz tulee uudessa asiantuntijajohtajan tehtävässä vahvistamaan ymmärrystä asiakkaiden liiketoiminnasta ja toimimaan suurasiakkaidemme verkostossa tiiviissä yhteistyössä Ilmarisen asiantuntijoiden kanssa. Minna Gentzillä on kokemusta monilta eri toimialoilta, ja hänen tehtävänään on kehittää Ilmarisen palveluita ja toimintaa entistä asiakaslähtöisemmiksi. Gentz aloittaa Ilmarisessa 8.12.

– On hienoa saada Minna Ilmariseen rakentamaan parempaa työelämää yhdessä asiakkaidemme kanssa. Minnalla on laajasti osaamista yritysten henkilöstöjohtamisesta sekä strategisesta kehittämisestä. Hän täydentää hyvin tiimimme osaamista ja tuo Ilmariseen lisää asiakasymmärrystä, Ilmarisen asiakkuusjohtaja Päivi Jääskeläinen sanoo.

Minna Gentzillä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista henkilöstöjohdon tehtävistä. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Nokialla, Ernst & Youngilla, Nixulla sekä Lindström Groupin HR-johtajana. Gentz on työskennellyt myös yritysjohdon konsulttina johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisen parissa.

– Todella mielenkiintoista päästä syventymään Ilmarisen palveluihin ja olla mukana kehittämässä näitä entistä lähemmäs asiakkaiden ja työelämän tarpeita. Tuon mukanani kokemusta ja osaamista, joka minulle on matkan varrella kertynyt eri yritysten ja työyhteisöjen arjesta. Tämän kun yhdistää Ilmarisen asiantuntijaosaamiseen, niin tuntuu tosi hienolta päästä yhdessä rakentamaan parempaa suomalaista työelämää, Minna Gentz sanoo. 

Lisätiedot:

Päivi Jääskeläinen, asiakkuusjohtaja, Ilmarinen, p. 050 364 9074, paivi.jaaskelainen@ilmarinen.fi  
Minna Gentz, asiantuntijajohtaja, Ilmarinen (8.12.2020 alkaen), p. 044 238 5076, minna.gentz@ilmarinen.fi

 

Ajankohtaista

Ilmarisen toimitalo ulkoa, kuvituskuva.

Uutinen 11.1.2021

Häiriöitä kirjautumisessa OmaEläke-palveluun - vika korjattu

OmaEläke-palveluun kirjautumisessa havaittiin häiriöitä 11.1. Vika on nyt korjattu.

Lue uutinen

Uutinen 5.1.2021

Korjaus: Ilmarisen omistusosuus Nurminen Logistics Oyj:ssä 17,38 prosenttia

Ilmarinen on korjannut eilistä liputusilmoitustaan koskien omistustaan Nurminen Logistics Oy:ssä. Ilmarisen omistusosuus Nurminen Logistics Oyj:n osake- ja äänimäärästä on 17,38 prosenttia (ei 11,83 prosenttia).

Lue uutinen

Uutinen 4.1.2021

Ilmarisen omistus väheni Nurminen Logistics Oyj:ssä

Ilmarisen omistusosuus Nurminen Logistics Oyj:n osake- ja äänimäärästä on alittanut 15 prosentin liputusrajan 31.12.2020, kun Nurminen Logistics Oyj:n 7.12.2020 tiedotetussa suunnatussa osakeannissa liikkeeseen lasketut uudet osakkeet on rekisteröity kaupparekisteriin.

Lue uutinen
Lisää uutisia ja tiedotteita