Nimitykset 13.11.2020

Minna Gentz asiantuntijajohtajaksi Ilmariseen

FM Minna Gentz on nimitetty asiantuntijajohtajaksi Ilmarisen asiakkuudet ja kanavat -linjalle.

Minna Gentz tulee uudessa asiantuntijajohtajan tehtävässä vahvistamaan ymmärrystä asiakkaiden liiketoiminnasta ja toimimaan suurasiakkaidemme verkostossa tiiviissä yhteistyössä Ilmarisen asiantuntijoiden kanssa. Minna Gentzillä on kokemusta monilta eri toimialoilta, ja hänen tehtävänään on kehittää Ilmarisen palveluita ja toimintaa entistä asiakaslähtöisemmiksi. Gentz aloittaa Ilmarisessa 8.12.

– On hienoa saada Minna Ilmariseen rakentamaan parempaa työelämää yhdessä asiakkaidemme kanssa. Minnalla on laajasti osaamista yritysten henkilöstöjohtamisesta sekä strategisesta kehittämisestä. Hän täydentää hyvin tiimimme osaamista ja tuo Ilmariseen lisää asiakasymmärrystä, Ilmarisen asiakkuusjohtaja Päivi Jääskeläinen sanoo.

Minna Gentzillä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista henkilöstöjohdon tehtävistä. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Nokialla, Ernst & Youngilla, Nixulla sekä Lindström Groupin HR-johtajana. Gentz on työskennellyt myös yritysjohdon konsulttina johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisen parissa.

– Todella mielenkiintoista päästä syventymään Ilmarisen palveluihin ja olla mukana kehittämässä näitä entistä lähemmäs asiakkaiden ja työelämän tarpeita. Tuon mukanani kokemusta ja osaamista, joka minulle on matkan varrella kertynyt eri yritysten ja työyhteisöjen arjesta. Tämän kun yhdistää Ilmarisen asiantuntijaosaamiseen, niin tuntuu tosi hienolta päästä yhdessä rakentamaan parempaa suomalaista työelämää, Minna Gentz sanoo. 

Lisätiedot:

Päivi Jääskeläinen, asiakkuusjohtaja, Ilmarinen, p. 050 364 9074, paivi.jaaskelainen@ilmarinen.fi  
Minna Gentz, asiantuntijajohtaja, Ilmarinen (8.12.2020 alkaen), p. 044 238 5076, minna.gentz@ilmarinen.fi

 

Ajankohtaista

Puita ja Ilmarisen toimistorakennus ulkoa, kuvituskuva.

Tiedote 22.4.2021

Ilmarinen lähti pioneerisijoittajaksi uuteen vähähiiliseen yrityslainarahastoon 170 miljoonalla eurolla

Ilmarinen on lähtenyt pioneerisijoittajana mukaan mukaan AXA IM:n uuteen vähähiiliseen AXA WF US High Yield -yrityslainarahastoon 170 miljoonalla eurolla. Rahasto on lajissaan ensimmäisiä maailmassa ja sen sijoitusstrategiaan on integroitu vastuullisuus sekä erityisesti vähähiilisyys ja tehokas vedenkäyttö. Sijoitus on osa Ilmarisen laaja-alaista vastuullisen sijoittamisen strategiaa.

Ilmarinen lähti pioneerisijoittajaksi uuteen vähähiiliseen yrityslainarahastoon 170 miljoonalla eurolla
Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.

Tiedote 15.4.2021

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä laski yli viisi prosenttia – alueelliset erot pienenivät

Työntekijämäärä laski maaliskuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä noin 5,5 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Suurin pudotus oli majoitus- ja ravitsemusalalla, missä vähennystä tuli noin -28 prosenttia. Alueelliset erot pienenivät hieman, vaikka Pohjois-Suomessa henkilöstövuokrauksen sekä matkatoimistojen ja -järjestäjien työntekijämäärä laski edelleen voimakkaasti. Pudotus oli suurinta Lapin maakunnassa, missä kotimaanmatkailu toi kuitenkin hieman helpotusta tilanteeseen.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä laski yli viisi prosenttia – alueelliset erot pienenivät
Lisää uutisia ja tiedotteita