Nimitykset 13.11.2020

Minna Gentz asiantuntijajohtajaksi Ilmariseen

FM Minna Gentz on nimitetty asiantuntijajohtajaksi Ilmarisen asiakkuudet ja kanavat -linjalle.

Minna Gentz tulee uudessa asiantuntijajohtajan tehtävässä vahvistamaan ymmärrystä asiakkaiden liiketoiminnasta ja toimimaan suurasiakkaidemme verkostossa tiiviissä yhteistyössä Ilmarisen asiantuntijoiden kanssa. Minna Gentzillä on kokemusta monilta eri toimialoilta, ja hänen tehtävänään on kehittää Ilmarisen palveluita ja toimintaa entistä asiakaslähtöisemmiksi. Gentz aloittaa Ilmarisessa 8.12.

– On hienoa saada Minna Ilmariseen rakentamaan parempaa työelämää yhdessä asiakkaidemme kanssa. Minnalla on laajasti osaamista yritysten henkilöstöjohtamisesta sekä strategisesta kehittämisestä. Hän täydentää hyvin tiimimme osaamista ja tuo Ilmariseen lisää asiakasymmärrystä, Ilmarisen asiakkuusjohtaja Päivi Jääskeläinen sanoo.

Minna Gentzillä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista henkilöstöjohdon tehtävistä. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Nokialla, Ernst & Youngilla, Nixulla sekä Lindström Groupin HR-johtajana. Gentz on työskennellyt myös yritysjohdon konsulttina johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisen parissa.

– Todella mielenkiintoista päästä syventymään Ilmarisen palveluihin ja olla mukana kehittämässä näitä entistä lähemmäs asiakkaiden ja työelämän tarpeita. Tuon mukanani kokemusta ja osaamista, joka minulle on matkan varrella kertynyt eri yritysten ja työyhteisöjen arjesta. Tämän kun yhdistää Ilmarisen asiantuntijaosaamiseen, niin tuntuu tosi hienolta päästä yhdessä rakentamaan parempaa suomalaista työelämää, Minna Gentz sanoo. 

Lisätiedot:

Päivi Jääskeläinen, asiakkuusjohtaja, Ilmarinen, p. 050 364 9074, paivi.jaaskelainen@ilmarinen.fi  
Minna Gentz, asiantuntijajohtaja, Ilmarinen (8.12.2020 alkaen), p. 044 238 5076, minna.gentz@ilmarinen.fi

 

Ajankohtaista

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita