Uutinen 18.11.2020

Tervetuloa uudistuneeseen verkkosivustoomme – Ilmarinen.fi tekee eläke- ja vakuutusasioinnin helpoksi

Verkkosivustomme ilmarinen.fi on uudistunut. Uudistuksessa on parannettu erityisesti sivuston saavutettavuutta ja käytettävyyttä.

– Verkkosivustomme palvelee nyt entistä paremmin kaikkia käyttäjiä. Olemme muokanneet sivuston rakennetta, sisältöä ja esitystapaa niin, että sivuston käyttö olisi kaikille mahdollisimman helppoa ja ymmärrettävää. Turhat esteet ja kapulakieli on karsittu sisällöistä pois, sanoo viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Liina Aulin.

Ilmarinen vastaa lähes 1,2 miljoonan henkilön eläketurvasta. Sivusto palvelee uudistuksen jälkeen eri asiakasryhmiämme entistä paremmin ja ketterämmin eri tilanteissa.

– Halusimme ottaa asiakkaat mukaan suunnitteluun ja keräsimme heiltä arvokasta tietoa ja kokemusta. Sivusto palveleekin jatkossa paremmin asiakkaita eri tilanteissa ja tarpeissa ajankohtaiset asiat huomioiden. Analytiikan avulla kehitämme sivustoa ja pidämme sen ajan tasalla, kertoo Ilmarisen digikanavista vastaava osastonjohtaja Marja Siren.

Yrittäjille, työnantajille ja henkilöasiakkaille suunnatut osiot on rakennettu entistä helpommin hahmotettaviksi kokonaisuuksiksi, jotka ohjaavat ja tukevat mahdollisimman sujuvaa verkkoasiointia. Uudessa TyökykyAreenassa puolestaan tarjoamme tietoa, työkaluja ja tukea työkyvyttömyysriskien hallintaan. Artikkelit, blogit, webinaarit ja muun ajankohtaissisällön kokoamme Ajankohtainen huominen - osioon. Uudistuksen yhteydessä myös Ilmarisen visuaalinen ilme raikastuu. Kirjautuneiden asiakkaiden palvelut eivät olleet tämän uudistuksen piirissä.

Verkkosivuston uudistuksessa on ollut mukana iso joukko ilmarislaisia.

– Tämä on ollut hieno yhteinen ponnistus ja samalla mahdollisuus laajentaa omaa osaamistamme verkkokirjoittamisessa, asiakaslähtöisessä suunnittelussa ja saavutettavuuden huomioimisessa. Olen erittäin ylpeä meidän porukastamme, Liina Aulin sanoo.

Hyvä verkkosivusto ei koskaan ole valmis.

– Ehdottomasti sivustomme pitää elää ja tarjota sellaisia palveluita ja sisältöjä, joita asiakkaamme tarvitsevat. Kaikki palaute on tervetullutta ja huomioidaan sivuston jatkuvassa kehityksessä, Marja Siren toteaa.

Kerro meille mitä mieltä olet uudistuneesta sivustostamme palautelomakkeen kautta!

Ajankohtaista

Uutinen 30.11.2020

Ilmarinen haluaa tukea asiakkaitaan maksuvaikeuksissa

Maksuvaikeustilanteissa kehotamme sinua olemaan yhteydessä meihin hyvissä ajoin, jotta voimme keskustella yhdessä vaihtoehdoistasi. Maksujen suorittamista ei voi keskeyttää kokonaan, mutta pyrimme aina järjestämään asiat kannaltasi joustavasti mahdollisuuksien rajoissa ja arvioimme tilanteesi tapauskohtaisesti. Olemme täällä sinua varten.

Lue artikkeli

Uutinen 27.11.2020

Työnantaja, työpanososingot tulevat eläkevakuutuksen piiriin 2021

Vuoden 2021 alusta voimaantulevan työeläkelainsäädännön muutoksen jälkeen työpanososingot tulevat eläkkeen perusteena olevaksi ansioksi ja eläkevakuutuksen piiriin. Tällä hetkellä voimassa olevan työntekijän eläkelain mukaan työpanokseen perustuvaa osinkoa ei pidetä vastikkeena työstä, eikä näin ollen myöskään eläkkeen perusteena olevana työansiona. Työpanokseen perustuva osinko perustuu työntekoon, työpanokseen.

Lue artikkeli

Uutinen 13.11.2020

Vuoden 2021 työeläkemaksut vahvistettu

STM on vahvistanut vuoden 2021 työeläkevakuutusmaksut.

Lue artikkeli
Lisää uutisia ja tiedotteita