Uutinen 8.2.2021

iAreena-seminaarissa pureuduttiin työntekoon eläkkeellä

Ilmarisen ja Vanhustyön keskusliiton järjestämä iAreena-seminaari ajankohtaisista, ikääntyvien asioihin liittyvistä teemoista järjestettiin tänään yhdennentoista kerran. Tämän vuoden teemana oli Töissä eläkkeellä – voiko eläkkeellä tehdä töitä?

Ilmarisen tutkija Jouni Vatanen esitteli tuoreen kyselytutkimuksen tuloksia, jonka aiheena oli eläkeläisten toimeentulo ja työnteko eläkkeellä.

Eläkkeellä yhä töitä tekevä psykologi Pirkko Lahti haastatteli työntekoa niin ikään yhä eläkeiässä jatkavaa teatterijohtaja Heini Tolaa sekä kirvesmies Jukka Svenskiä.

Ylijohtaja Tuija Oivo työ- ja elinkeinoministeriöstä kertoi poikkitieteellisestä työllisyysohjelmasta, jonka yksi tavoitteista on tasa-arvoisemmat työmarkkinat.

Toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi Finanssiala ry:stä loi katsauksen eläkeikäisten työnteon kansantaloudelliseen merkitykseen.

Lue lisää

Ajankohtaista

Tiedote 9.3.2021

Ilmarinen täyttää 60 vuotta – juhlavuoden teemana nuoret ja työelämä

Suomen vanhin työeläkeyhtiö Ilmarinen juhlistaa 60-vuotista taivaltaan suomalaisten eläkkeiden turvaajana ja työelämän kumppanina. Juhlavuoden Mielellään töissä -projektissa teemana on nuorten tukeminen työelämään kiinnittymisessä ja sitä kautta työurien pidentäminen.

Ilmarinen täyttää 60 vuotta – juhlavuoden teemana nuoret ja työelämä
Lisää uutisia ja tiedotteita