Uutinen 8.11.2021

Ilmarisen opiskelijamessut – ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa Ilmarisen opiskelijamessuille keskiviikkona 24.11. klo 15. Luvassa on monenlaisia työelämän näkökulmia. Saat vinkkejä työhaastatteluun, kuulet kesätyöntekijöidemme työtarinoita ja saat tietoa siitä, millaisia töitä meillä on.

Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan ihmisen työeläketurvasta. Sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti ja rakennamme parempaa työelämää yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Ura Ilmarisessa ei ole vain näköalapaikka vaan myös näytön paikka. Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen.

Tule tutustumaan meihin ja töihimme sekä verkostoitumaan Ilmarisen virtuaaliopiskelijamessuille. Minkälaiset työt sinua kiinnostaisivat?

Tilaisuudessa pääset juttelemaan ilmarislaisten asiantuntijoiden kanssa kesän 2022 sekä tulevaisuuden työmahdollisuuksista. Entä mikä on työhaastattelussa oleellista tai mitä kannattaa välttää? Tule nappaamaan käytännön vinkit.

Ilmoittaudu nyt

Opiskelijatilaisuus järjestetään etänä keskiviikkona 24.11.2021 klo 15.00–16.30. Tapahtuma-alustalla on esitysten lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa.

Tilaisuuteen osallistuvilla on mahdollisuus saada ainutlaatuinen Isona minusta tulee eläkeläinen -haalarimerkki.

Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Ilmoittaudu viimeistään 21.11. mukaan opiskelijamessuille osoitteessa ilmarinen.fi/tapahtumat.

Lue lisää meistä ilmarinen.fi/tyopaikat

Ajankohtaista

Uutinen 24.1.2022

Suomen ja Japanin välinen sosiaaliturvasopimus voimaan 1.2.2022

Sosiaaliturvasopimus vaikuttaa Suomen ja Japanin välillä liikkuneiden ja liikkuvien henkilöiden sosiaaliturvaan, erityisesti eläketurvaan. Sopimuksen voimaantulon myötä sopimusvaltioon lähetetyt työntekijät välttävät kaksinkertaiset eläke- ja työttömyysvakuutusmaksut. Pääsääntönä on, että henkilö vakuutetaan työskentelymaan lainsäädännön mukaan.

Suomen ja Japanin välinen sosiaaliturvasopimus voimaan 1.2.2022

Tiedote 24.1.2022

Sähköisen työeläkeote -kampanjan voittajat on arvottu

Ilmarisen Sähköinen työeläkeote -kampanjaan osallistuneiden kesken on arvottu kolme Applen iPad-tablettia. Kampanjaan osallistui 9 373 Ilmarisessa vakuutettua henkilöä kampanja-aikana 12.4.-31.12.2021. Voittajille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti. Onnetar suosi arvonnassa Päivi Torkkelia Raumalta ja Jorma Virkkusta Lapinlahdelta. Kolmas palkinto meni mieshenkilölle Helsinkiin. Onnea voittajille!

Sähköisen työeläkeote -kampanjan voittajat on arvottu

Tiedote 17.1.2022

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä nousi kahdeksatta kuukautta peräkkäin

Työntekijämäärä nousi joulukuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä 2,7 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Joulukuu oli kahdeksas kuukausi peräkkäin, jolloin työntekijämäärä jatkoi kasvuaan. Myös koko vuoden 2021 työntekijämäärä kasvoi hiukan edelliseen vuoteen verrattuna. Alueellisessa vertailussa kaikki alueet lisäsivät joulukuussa työntekijämääriään Pohjois- ja Etelä-Suomen johtaessa kehitystä.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä nousi kahdeksatta kuukautta peräkkäin
Lisää uutisia ja tiedotteita