Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.
Uutinen 23.6.2021

Nimityksiä Ilmarisessa - Uudet nimitykset vahvistavat kiinteistöjen ylläpidon ja rakennuttamisen osaamista

Ilmarisen kiinteistöjen ylläpidon ja rakennuttamisen organisaatiota on vahvistettu tavoitteena parantaa vuokralaisten palveluita.

Uudistuksella vastaamme asiakkaiden toiveeseen asioida suoraan kiinteistön omistajan kanssa. Kotimaisten kiinteistösijoitusten rakennuttaminen ja ylläpito -tiimissä työskentelee nyt uusia asiantuntijoita. 


Insinööri (AMK) Teemu Leinonen on nimitetty projektipäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


Diplomi-insinööri Annika Valpola on nimitetty projektipäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


LVI-insinööri (AMK) Teemu Häkkinen on nimitetty kiinteistö- ja palvelupäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistön ylläpidon ja muiden palvelujen johtaminen.


LVI-insinööri Jarmo Vänskä on nimitetty kiinteistö- ja palvelupäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistön ylläpidon ja muiden palvelujen johtaminen.


Rakennusmestari Emilia Eklund-Rajala on nimitetty Ilmarisen muualla kuin Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevista toimitiloista vastaavaksi projektipäälliköksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


Tradenomi Riitta Laakso on nimitetty Ilmarisen vuokra-asunnoista vastaavaksi projektipäälliköksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


Insinööri Kari Mikkonen on nimitetty Ilmarisen kiinteistöjen olosuhteista ja energiatehokkuudesta vastaavaksi projektipäälliköksi. 

Ajankohtaista

Uutinen 28.6.2022

Ilmarinen, YIT ja HGR ovat perustaneet yhteisyrityksen Keilaniemen alueen kiinteistökehityshankkeita varten

Ilmarinen, YIT Oyj ja HGR Property Partners ovat perustaneet yhteisyrityksen nimeltään Keilaniemen Kiinteistökehitys Strike Ky, joka tulee kehittämään Keilaniemen merkittäviä kiinteistökehityshankkeita. Perustetun yhteisyrityksen omistukseen on siirretty kaikki HGR:n ja YIT:n yhteisyrityksen Regeneron sekä osa Ilmarisen Keilaniemen alueella sijaitsevista kehityshankkeista.

Ilmarinen, YIT ja HGR ovat perustaneet yhteisyrityksen Keilaniemen alueen kiinteistökehityshankkeita varten
Lisää uutisia ja tiedotteita