Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.
Uutinen 23.6.2021

Nimityksiä Ilmarisessa - Uudet nimitykset vahvistavat kiinteistöjen ylläpidon ja rakennuttamisen osaamista

Ilmarisen kiinteistöjen ylläpidon ja rakennuttamisen organisaatiota on vahvistettu tavoitteena parantaa vuokralaisten palveluita.

Uudistuksella vastaamme asiakkaiden toiveeseen asioida suoraan kiinteistön omistajan kanssa. Kotimaisten kiinteistösijoitusten rakennuttaminen ja ylläpito -tiimissä työskentelee nyt uusia asiantuntijoita. 


Insinööri (AMK) Teemu Leinonen on nimitetty projektipäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


Diplomi-insinööri Annika Valpola on nimitetty projektipäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


LVI-insinööri (AMK) Teemu Häkkinen on nimitetty kiinteistö- ja palvelupäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistön ylläpidon ja muiden palvelujen johtaminen.


LVI-insinööri Jarmo Vänskä on nimitetty kiinteistö- ja palvelupäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistön ylläpidon ja muiden palvelujen johtaminen.


Rakennusmestari Emilia Eklund-Rajala on nimitetty Ilmarisen muualla kuin Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevista toimitiloista vastaavaksi projektipäälliköksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


Tradenomi Riitta Laakso on nimitetty Ilmarisen vuokra-asunnoista vastaavaksi projektipäälliköksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


Insinööri Kari Mikkonen on nimitetty Ilmarisen kiinteistöjen olosuhteista ja energiatehokkuudesta vastaavaksi projektipäälliköksi. 

Ajankohtaista

Tiedote 15.11.2023

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän väheneminen kiihtyy

Työntekijämäärä laski lokakuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä kaksi prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista jyrkimmin laskivat henkilöstövuokraus ja rakentaminen. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski jälleen joka alueella. Jyrkintä lasku oli Pohjois- ja Itä-Suomessa.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän väheneminen kiihtyy

Uutinen 13.11.2023

Ilmarisen opiskelijamessut – vielä ehdit mukaan!

Hei opiskelija! Mietitkö, mitä Ilmarinen voisi tarjota sinulle? Millainen olisi unelmien kesätyöpaikkasi? Entä mitä haluaisit tehdä työksesi, kun opinnot ovat paketissa? Oletko pohtinut, mitkä asiat ovat sinulle työpaikassa merkityksellisiä? Ilmoittaudu heti mukaan ja tule kuulemaan, miten monia mahdollisuuksia Ilmarinen tarjoaa sinulle!

Ilmarisen opiskelijamessut – vielä ehdit mukaan!

Uutinen 9.11.2023

Varaudutaan säästämällä sähköä

Vuosi sitten energian säästäminen, Astetta alemmas -kampanja ja Sähköjärjestelmän tuki -menettely olivat todella akuutteja, kun Euroopassa valmistauduttiin vakavaan sähköpulaan. Yhä edelleen energian säästäminen on tärkeää.

Varaudutaan säästämällä sähköä
Lisää uutisia ja tiedotteita