Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.
Uutinen 23.6.2021

Nimityksiä Ilmarisessa - Uudet nimitykset vahvistavat kiinteistöjen ylläpidon ja rakennuttamisen osaamista

Ilmarisen kiinteistöjen ylläpidon ja rakennuttamisen organisaatiota on vahvistettu tavoitteena parantaa vuokralaisten palveluita.

Uudistuksella vastaamme asiakkaiden toiveeseen asioida suoraan kiinteistön omistajan kanssa. Kotimaisten kiinteistösijoitusten rakennuttaminen ja ylläpito -tiimissä työskentelee nyt uusia asiantuntijoita. 


Insinööri (AMK) Teemu Leinonen on nimitetty projektipäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


Diplomi-insinööri Annika Valpola on nimitetty projektipäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


LVI-insinööri (AMK) Teemu Häkkinen on nimitetty kiinteistö- ja palvelupäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistön ylläpidon ja muiden palvelujen johtaminen.


LVI-insinööri Jarmo Vänskä on nimitetty kiinteistö- ja palvelupäälliköksi Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan (CBD) toimitiloihin. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistön ylläpidon ja muiden palvelujen johtaminen.


Rakennusmestari Emilia Eklund-Rajala on nimitetty Ilmarisen muualla kuin Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevista toimitiloista vastaavaksi projektipäälliköksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


Tradenomi Riitta Laakso on nimitetty Ilmarisen vuokra-asunnoista vastaavaksi projektipäälliköksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu kiinteistössä tehtävien rakennushankkeiden ja vuokralaismuutosten projektinjohto.


Insinööri Kari Mikkonen on nimitetty Ilmarisen kiinteistöjen olosuhteista ja energiatehokkuudesta vastaavaksi projektipäälliköksi. 

Ajankohtaista

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita