Nimitykset 14.4.2021

Nimityksiä Ilmarisessa

Katso uusimmat nimitykset.

FM ja EMBA Minna Hakkarainen on nimitetty vakuutusjohtajaksi vakuutus- ja eläkepalveluihin. Hän vastaa vakuutuspalveluosastosta ja toimii linjajohtajan sijaisena. Minna on aiemmin toiminut Ilmarisessa mm. prosessinjohtajana ja asiakaspalvelujohtajana.

DI Tomi Kaarniemi on nimitetty asiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu alueella Pohjanmaa, Keski- ja Etelä-Pohjanmaa yhteistyö keskisuurten ja pienten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti.

VTM Hanna Kankainen on nimitetty osastonjohtajaksi työkykyriskin hallinta ja kuntoutus -linjalle. Hän vastaa kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluista. Hanna aloittaa tehtävässä 2.8.2021.

M.Sc. Nina Leppäkangas on nimitetty suurasiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö suurasiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti.

BBA Eija-Kaarina Matilainen on nimitetty osastonjohtajaksi teknologia ja kehittäminen -linjalle. Hänen vastuullaan ovat operaatiot sekä tuotanto- ja toimittajaohjaus.

DI Susanna Plukka on nimitetty osastonjohtajaksi vakuutus- ja eläkepalveluihin. Hän vastaa eläkevakuuttamisen prosesseista. Susanna aloittaa tehtävässä 3.5.2021.

TtM Johanna Sihvonen on nimitetty vakuutuspalvelupäälliköksi vakuutus- ja eläkepalveluihin. Hän vastaa vakuutuspalveluosastolla yrittäjät ja mikroyritykset -tiimistä. Johanna aloittaa tehtävässä 26.4.2021.

KTM Lassi Toivonen on nimitetty asiakkuudet ja kanavat -linjalle asiakassuhteen vahvistaminen -prosessin johtajaksi. Hän vastaa asiakassuhteiden hoitoon ja myyntiin liittyvästä kehittämisestä rakentaen entistä asiakaslähtöisempää palvelua, tiedolla johtamista ja digitaalista transformaatiota. Lassi aloittaa tehtävässä 17.6.2021.

 

 

Ajankohtaista

Ilmarisen toimistorakennus ulkoa, kuvituskuva.

Uutinen 25.10.2021

Työeläkeindeksi ja palkkakerroin vahvistettu vuodelle 2022

Sosiaali- ja terveysministeriö on vahvistanut työeläketurvaa koskevat indeksit vuodelle 2022. Työeläkeindeksi on ensi vuonna 2691, mikä tarkoittaa noin 2,28 prosentin korotusta eläkkeisiin vuodenvaihteessa. Palkkakertoimeksi vahvistettiin 1,501. Vuoteen 2021 verrattuna palkkakerroin nousee noin 2,46 prosenttia.

Työeläkeindeksi ja palkkakerroin vahvistettu vuodelle 2022

Uutinen 20.10.2021

Mitä työnantajan tulee tietää vuoden 2022 työeläkemaksuista?

Työeläkemaksujen keskimääräinen taso nousee 0,45 prosenttiyksikköä vuonna 2022. Korotuksen tarpeesta sovittiin jo aiemmin, kun TyEL-maksuihin annettiin koronahelpotuksia. Asiakashyvitysten taso puolestaan palautuu entiselleen. Työeläkevakuutusyhtiöiden laskuperustehakemus on lähtenyt Sosiaali- ja terveysministeriön käsiteltäväksi, ja ministeriö vahvistaa maksuprosentit marraskuussa.

Mitä työnantajan tulee tietää vuoden 2022 työeläkemaksuista?
Lisää uutisia ja tiedotteita