Nimitykset 14.4.2021

Nimityksiä Ilmarisessa

Katso uusimmat nimitykset.

FM ja EMBA Minna Hakkarainen on nimitetty vakuutusjohtajaksi vakuutus- ja eläkepalveluihin. Hän vastaa vakuutuspalveluosastosta ja toimii linjajohtajan sijaisena. Minna on aiemmin toiminut Ilmarisessa mm. prosessinjohtajana ja asiakaspalvelujohtajana.

DI Tomi Kaarniemi on nimitetty asiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu alueella Pohjanmaa, Keski- ja Etelä-Pohjanmaa yhteistyö keskisuurten ja pienten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti.

VTM Hanna Kankainen on nimitetty osastonjohtajaksi työkykyriskin hallinta ja kuntoutus -linjalle. Hän vastaa kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluista. Hanna aloittaa tehtävässä 2.8.2021.

M.Sc. Nina Leppäkangas on nimitetty suurasiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö suurasiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti.

BBA Eija-Kaarina Matilainen on nimitetty osastonjohtajaksi teknologia ja kehittäminen -linjalle. Hänen vastuullaan ovat operaatiot sekä tuotanto- ja toimittajaohjaus.

DI Susanna Plukka on nimitetty osastonjohtajaksi vakuutus- ja eläkepalveluihin. Hän vastaa eläkevakuuttamisen prosesseista. Susanna aloittaa tehtävässä 3.5.2021.

TtM Johanna Sihvonen on nimitetty vakuutuspalvelupäälliköksi vakuutus- ja eläkepalveluihin. Hän vastaa vakuutuspalveluosastolla yrittäjät ja mikroyritykset -tiimistä. Johanna aloittaa tehtävässä 26.4.2021.

KTM Lassi Toivonen on nimitetty asiakkuudet ja kanavat -linjalle asiakassuhteen vahvistaminen -prosessin johtajaksi. Hän vastaa asiakassuhteiden hoitoon ja myyntiin liittyvästä kehittämisestä rakentaen entistä asiakaslähtöisempää palvelua, tiedolla johtamista ja digitaalista transformaatiota. Lassi aloittaa tehtävässä 17.6.2021.

 

 

Ajankohtaista

Uutinen 13.7.2021

Ilmarisen omistus laski Nurminen Logistics Oyj:ssä

Ilmarinen on käyttänyt hybridilainasopimuksen mukaista vaihto-oikeutta ja merkinnyt osakeannissa Nurminen Logistics Oyj:n uusia osakkeita. Tämän järjestelyn toteuduttua Ilmarisen omistus osakkeiden kautta on noussut aiemmasta 11,83%:sta 15,12%:iin. Aikaisemmin Ilmarisen kokonaisomistus osakkeiden ja rahoitusvälineiden kautta oli 16,46%. Koska Ilmarisella ei ole enää omistusta rahoitusvälineiden kautta, yhteenlaskettu omistusosuus osakkeista ja äänistä on järjestelyn myötä laskenut 16,46%:sta 15,12%:iin.

Ilmarisen omistus laski Nurminen Logistics Oyj:ssä
Lisää uutisia ja tiedotteita