Nimitykset 6.10.2021

Nimityksiä Ilmarisessa

Katso uusimmat nimitykset Ilmarisessa.

OTM, MBA Sari Grenman on nimitetty Ilmarisen Chief Compliance Officeriksi (CCO). Tehtävässään hän koordinoi ja kehittää compliance-toimintaa eli yhtiön toiminnan säännöstenmukaisuutta ja asianmukaisia toimintatapoja compliance-vastuualueella. Toiminta on osa Ilmarisen sisäistä valvontaa. Tehtävässään CCO raportoi toimitusjohtajalle sekä yhtiön hallitukselle.

KTM Hanna Haikonen on nimitetty vakuutus- ja eläkepalvelut -linjalle vakuuta vaivattomasti -prosessin johtajaksi. Hän vastaa vakuutusprosessien kehittämisestä kaikissa asiakassegmenteissä yrittäjistä suurtyönantajiin. Hanna aloittaa tehtävässä 18.10.2021.

KTM Noora Grönlund on nimitetty asiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö keskisuurten ja pienten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti.

FT Teijo Peltoniemi on nimitetty osastonjohtajaksi teknologia ja kehittäminen -linjalle. Hän vastaa arkkitehtuurista ja tietoturvasta.

Ajankohtaista

Uutinen 6.10.2021

Työeläkemaksut vuonna 2022

Työmarkkinoiden keskusjärjestöt ovat sopineet ehdotuksesta vuoden 2022 yksityisalojen työeläkevakuutusmaksuksi. Sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa myöhemmin työeläkevakuutusmaksun perusteet työeläkevakuutusyhtiöiden hakemuksesta.

Työeläkemaksut vuonna 2022
Aikuinen ja lapsi korjaavat polkupyörää, kuvituskuva.

Uutinen 3.10.2021

KotiTV:lle Vuoden vanhusteko -palkinto

Vanhustyön keskusliitto ja Ilmarinen palkitsivat tänä vuonna Vuoden vanhusteko -tunnustuksella Kuntopaikka HH Oy:n KotiTV:n, joka on iäkkäiden ihmisten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämiseen erikoistunut TV-palvelukanava.

KotiTV:lle Vuoden vanhusteko -palkinto

Uutinen 30.9.2021

Kilometrikisa kannusti liikkeelle koronasta huolimatta

Pyöräilyn Kilometrikisa sai taas ilmarislaiset liikkumaan, vaikka pandemia heittelikin kapuloita renkaisiin. Silti paransimme polkemalla työkykyä, vähensimme päästöjä sekä tuimme Ketjureaktio-hyväntekeväisyyskampanjaa.

Kilometrikisa kannusti liikkeelle koronasta huolimatta
Lisää uutisia ja tiedotteita