Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.
Nimitykset 6.10.2021

Nimityksiä Ilmarisessa

Katso uusimmat nimitykset Ilmarisessa.

OTM, MBA Sari Grenman on nimitetty Ilmarisen Chief Compliance Officeriksi (CCO). Tehtävässään hän koordinoi ja kehittää compliance-toimintaa eli yhtiön toiminnan säännöstenmukaisuutta ja asianmukaisia toimintatapoja compliance-vastuualueella. Toiminta on osa Ilmarisen sisäistä valvontaa. Tehtävässään CCO raportoi toimitusjohtajalle sekä yhtiön hallitukselle.

KTM Hanna Haikonen on nimitetty vakuutus- ja eläkepalvelut -linjalle vakuuta vaivattomasti -prosessin johtajaksi. Hän vastaa vakuutusprosessien kehittämisestä kaikissa asiakassegmenteissä yrittäjistä suurtyönantajiin. Hanna aloittaa tehtävässä 18.10.2021.

KTM Noora Grönlund on nimitetty asiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö keskisuurten ja pienten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti.

FT Teijo Peltoniemi on nimitetty osastonjohtajaksi teknologia ja kehittäminen -linjalle. Hän vastaa arkkitehtuurista ja tietoturvasta.

Ajankohtaista

Uutinen 23.5.2023

Ilmarinen toimi kumppanina Harvardin opiskelijoiden kenttätutkimuksessa

Ryhmä Harvardin yliopiston opiskelijoita vieraili Ilmarisessa esittelemässä tuloksia kenttätutkimuksesta, jota Ilmarinen oli kumppanina mahdollistamassa. Projektissa opiskelijat pyrkivät kartoittamaan erityisesti nuorten tietämystä eläkejärjestelmästä.

Ilmarinen toimi kumppanina Harvardin opiskelijoiden kenttätutkimuksessa

Tiedote 28.4.2023

Nimityksiä Ilmarisen johtoryhmään

Ilmarisen hallitus on nimittänyt kaksi uutta jäsentä Ilmarisen johtoryhmään. Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi on nimitetty Kaisa Ala-Laurila ja talous- ja riskienhallintajohtajaksi Mira Kauppi.

Nimityksiä Ilmarisen johtoryhmään
Lisää uutisia ja tiedotteita