Uutinen 3.3.2021

Varsinainen yhtiökokous 2021

Keskinäisen Eläkevakuutusyhtiön Ilmarisen varsinainen yhtiökokous pidetään torstaina 25.3.2021 klo 9.00 alkaen osoitteessa Porkkalankatu 1, Helsinki.

Yhtiökokouskutsu ja kokouksessa käsiteltävät asiat ovat luettavissa Ilmarisen internetsivuilla

Koronaviruspandemiasta johtuen Ilmarinen on ryhtynyt varotoimiin, jotta yhtiökokous voidaan pitää huomioiden Ilmarisen osakkaiden ja vakuutettujen edustajien, Ilmarisen edustajien ja muiden sidosryhmien terveys ja turvallisuus. Yhtiökokous pidetään vain, jos yhtiökokous voidaan järjestää Suomen viranomaisten ohjeita noudattaen.

Ilmarinen kehottaa osakkaita ja vakuutettujen edustajia olemaan osallistumatta yhtiökokoukseen henkilökohtaisesti kokouspaikalla. Osakkaita ja vakuutettujen edustajia kehotetaan käyttämään äänioikeuttaan Ilmarisen tarjoaman valtakirjapalvelun avulla. Osakkailla ja vakuutettujen edustajilla on myös mahdollisuus esittää etukäteen kysymyksiä yhtiökokouksen esityslistan asiakohdista. Tarkemmat ohjeet ovat Ilmarisen internetsivuilla julkaistussa kokouskutsussa.

Osakkaan ja vakuutettujen edustajan tulee ilmoittautua yhtiökokoukseen viimeistään 18.3.2021 klo 16.00.

Yhtiökokoukseen voi ilmoittautua postitse osoitteella Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, Merja Pakkanen, 00018 ILMARINEN, puhelimitse numeroon 010 284 3600 ja sähköpostitse merja.pakkanen@ilmarinen.fi. Ilmoittautumisen on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mahdolliset valtakirjat pyydetään toimittamaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ajankohtaista

Uutinen 7.1.2022

Mielellään töissä -projektissa nuorten kiinnittymistä työelämään tuettiin monin tavoin

Ilmarinen juhlisti 60-vuotista taivaltaan suomalaisten eläkkeiden turvaajana ja työelämän kumppanina koko viime vuoden ajan. Juhlavuoden teemana oli nuorten tukeminen työelämään kiinnittymisessä ja sitä kautta työurien pidentäminen. Mielellään töissä -projektin työpajoissa, kouluvierailuilla ja pelipäivissä tavoitettiin kaikkiaan yli 2 000 nuorta.

Mielellään töissä -projektissa nuorten kiinnittymistä työelämään tuettiin monin tavoin
Lisää uutisia ja tiedotteita