Uutinen 3.3.2021

Varsinainen yhtiökokous 2021

Keskinäisen Eläkevakuutusyhtiön Ilmarisen varsinainen yhtiökokous pidetään torstaina 25.3.2021 klo 9.00 alkaen osoitteessa Porkkalankatu 1, Helsinki.

Yhtiökokouskutsu ja kokouksessa käsiteltävät asiat ovat luettavissa Ilmarisen internetsivuilla

Koronaviruspandemiasta johtuen Ilmarinen on ryhtynyt varotoimiin, jotta yhtiökokous voidaan pitää huomioiden Ilmarisen osakkaiden ja vakuutettujen edustajien, Ilmarisen edustajien ja muiden sidosryhmien terveys ja turvallisuus. Yhtiökokous pidetään vain, jos yhtiökokous voidaan järjestää Suomen viranomaisten ohjeita noudattaen.

Ilmarinen kehottaa osakkaita ja vakuutettujen edustajia olemaan osallistumatta yhtiökokoukseen henkilökohtaisesti kokouspaikalla. Osakkaita ja vakuutettujen edustajia kehotetaan käyttämään äänioikeuttaan Ilmarisen tarjoaman valtakirjapalvelun avulla. Osakkailla ja vakuutettujen edustajilla on myös mahdollisuus esittää etukäteen kysymyksiä yhtiökokouksen esityslistan asiakohdista. Tarkemmat ohjeet ovat Ilmarisen internetsivuilla julkaistussa kokouskutsussa.

Osakkaan ja vakuutettujen edustajan tulee ilmoittautua yhtiökokoukseen viimeistään 18.3.2021 klo 16.00.

Yhtiökokoukseen voi ilmoittautua postitse osoitteella Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, Merja Pakkanen, 00018 ILMARINEN, puhelimitse numeroon 010 284 3600 ja sähköpostitse merja.pakkanen@ilmarinen.fi. Ilmoittautumisen on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mahdolliset valtakirjat pyydetään toimittamaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ajankohtaista

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita