Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.
Tiedote 8.11.2022

Esa Jäntti Ilmarisen asiakkuusjohtajaksi

Ilmarisen asiakkuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Esa Jäntti.

Esa Jäntti siirtyy Ilmariselle Nooa Säästöpankki Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä. Hänellä on laaja asiakasliiketoiminnan ja finanssialan kokemus. Hän on aiemmin toiminut myynnin johdon tehtävissä If Vahinkovakuutusyhtiössä, BMW Financial Services Oy:ssä sekä Handelsbankenissa.

Ilmarisessa Jäntti tulee johtamaan asiakkuudet ja kanavat -liiketoimintalinjaa, jonka vastuulla on asiakkuuksien hoito kaikissa yritys- ja yrittäjäsegmenteissä sekä asiakashankinta ja myyntikanavat. Jäntti aloittaa Ilmarisessa viimeistään toukokuun alussa. Hän raportoi toimitusjohtaja Jouko Pölöselle.

– Ilmarinen on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö ja asiakas on meillä kaiken toiminnan keskiössä. Haluamme tarjota asiakkaillemme alan parhaat ratkaisut ja parhaan asiakaskokemuksen, ja asiakkuusjohtajalla on keskeinen rooli strategiamme toteutuksessa. Esa tuo Ilmariseen vahvaa liikkeenjohdon ja asiakasliiketoiminnan johtamisen kokemusta. Lisäksi Esalla on vahva finanssialan kokemus. On ilo saada hänet mukaan Ilmarisen joukkueeseen rakentamaan vetovoimaisinta työelämän kumppania, toimitusjohtaja Jouko Pölönen sanoo.

– Työelämän jatkuva kehittäminen on meidän yhteinen asiamme. Työuran jälkeisen ajan talouden turvaamiseksi tehdään työtä jo nyt niin yrityksissä kuin oman osaamisen kehittämisessä. Ilmarisen vahva osaaminen, palvelut ja tuki tuovat hyötyä asiakkaille jo tähän hetkeen, sanoo Esa Jäntti.

Ilmarisen nykyinen asiakkuusjohtaja Päivi Jääskeläinen ilmoitti irtisanoutumisestaan kesäkuussa. Hän siirtyy vuoden vaihteessa Pohjola Vakuutuksen asiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi.

Lisätietoja:

  • Jouko Pölönen, toimitusjohtaja, Ilmarinen, p. 050 1282
  • Esa Jäntti, p. 0400 383 348

Ajankohtaista

Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.

Tiedote 17.1.2023

​​Ilmarisen viestintäjohtaja vaihtuu​

Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Liina Aulin on irtisanoutunut ja siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. Hänet on nimitetty Metsähallituksen viestintäjohtajaksi.

​​Ilmarisen viestintäjohtaja vaihtuu​

Uutinen 10.1.2023

Olemme hyvän mielen työpaikka!

Ilmariselle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki tunnustuksena sitoutumisesta työntekijöiden mielenterveyden vahvistamiseen: meillä on hyvä olla ja työskennellä, ja panostamme vahvasti työkykyyn ja mielenturvaan. Merkin myöntää vuosittain hakemuksesta MIELI Suomen Mielenterveys ry.

Olemme hyvän mielen työpaikka!
Lisää uutisia ja tiedotteita