Ilmarisen toimitalo ulkoa, kuvituskuva.
Nimitykset 8.8.2022

Ilmarinen vahvistaa vastuullisuustyötään

Ilmarinen on nimittänyt kaksi uutta asiantuntijaa vahvistamaan yhtiön vastuullisuusosaamista.

Yritysvastuupäälliköksi on nimitetty KTM Eveliina Leino. Leinon tehtävänä on kehittää Ilmarisen yhtiötason vastuullisuustyötä ja koordinoida yritysvastuuohjelman toimeenpanoa ja seurantaa. Leino siirtyy Ilmariseen Veritaksesta, jossa hän on työskennellyt vastuullisuuspäällikkönä kehittäen sekä yritysvastuuta että vastuullista sijoittamista. Aiemmin hän on työskennellyt mm. sijoitusten backoffice-tehtävissä Veritaksella ja OP:lla sekä myyntitehtävissä finanssialalla. Leino tulee osaksi Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen tiimiä.  


Eveliina Leino

Vastuullisuusviestinnästä vastaavaksi viestintäpäälliköksi on nimitetty FM Eeva Ketvel. Ketvelen tehtäviin kuuluu vastuullisuusasioiden lisäksi myös Ilmarisen sijoitustoiminnasta ja tuloksesta viestiminen. Ketvel siirtyy tehtävään Pörssisäätiön viestintäpäällikön paikalta, ja hän on sitä ennen toiminut pitkään Suomen Yrittäjien viestintäpäällikkönä sekä politiikan toimittajana valtakunnallisissa medioissa. 

 
Eeva Ketvel

– Vastuullisuus on mukana kaikessa eläkeyhtiön toiminnassa. Ilmarinen on jo pitkään toiminut vastuullisen sijoittamisen edelläkävijänä, mutta on yhtä lailla tärkeää huomioida vastuullisuusnäkökulmat kaikessa muussakin työssämme. Vastuullisuutta koskevan sääntelyn lisääntyminen ja asiakkaiden kasvaneet odotukset korostavat vastuullisuustyön merkitystä entisestään. On hienoa, että saamme Eveliinan ja Eevan kehittämään Ilmarisen vastuullisuutta edelleen, sanoo viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Liina Aulin. Aulin vastaa Ilmarisen johtoryhmässä yhtiötason yritysvastuusta.   

Lisätietoja: 

Eveliina Leino, yritysvastuupäällikkö (15.8.2022 alkaen), p. 050 347 2091 
Eeva Ketvel, viestintäpäällikkö (8.8.2022 alkaen), p. 050 320 4849  
Liina Aulin, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, p. 040 770 9400  
Karoliina Lindroos, vastuullisen sijoittamisen päällikkö, p. 040 577 2203 

Ajankohtaista

Tiedote 22.9.2022

Ilmarinen varautuu mahdollisiin sähkökatkoihin

Euroopan-laajuinen energiapula pakottaa myös Suomessa säästämään sähköä. Vastuullisena rakennuttajana ja vuokranantajana Ilmarinen varautuu mahdollisiin sähkökatkoihin huolellisesti ja ajoissa.

Ilmarinen varautuu mahdollisiin sähkökatkoihin
Ilmarisen toimistorakennus ulkoa, kuvituskuva.

Uutinen 21.9.2022

Nälkäpäivä esillä Ilmarisen verkkosivuilla

Ilmarinen on ollut mukana SPR:n Nälkäpäivä-kampanjassa jo vuosia. Tänäkin vuonna osallistumme kampanjaan torstaina 22.9. alkaen valjastamalla ilmarinen.fi:n etusivun Nälkäpäivä-keräykseen.

Nälkäpäivä esillä Ilmarisen verkkosivuilla

Uutinen 21.9.2022

Ilmarisella tiukat päästövähennystavoitteet sijoituksilleen​

Ilmarisen tavoite on, että sijoitussalkku on hiilineutraali 13 vuoden kuluttua. Tätä varten viime vuonna laadittiin kaksi pääomalajikohtaista ilmastotiekarttaa viitoittamaan polkuamme kohti nettonollaa. Tänä vuonna asetamme tarkemmat askelmat ja päästövähennystavoitteet ulkomaisille kiinteistösijoituksille ja joukkovelkakirjalainoille.

Ilmarisella tiukat päästövähennystavoitteet sijoituksilleen​
Lisää uutisia ja tiedotteita