Ilmarisen toimitalo ulkoa, kuvituskuva.
Nimitykset 8.8.2022

Ilmarinen vahvistaa vastuullisuustyötään

Ilmarinen on nimittänyt kaksi uutta asiantuntijaa vahvistamaan yhtiön vastuullisuusosaamista.

Yritysvastuupäälliköksi on nimitetty KTM Eveliina Leino. Leinon tehtävänä on kehittää Ilmarisen yhtiötason vastuullisuustyötä ja koordinoida yritysvastuuohjelman toimeenpanoa ja seurantaa. Leino siirtyy Ilmariseen Veritaksesta, jossa hän on työskennellyt vastuullisuuspäällikkönä kehittäen sekä yritysvastuuta että vastuullista sijoittamista. Aiemmin hän on työskennellyt mm. sijoitusten backoffice-tehtävissä Veritaksella ja OP:lla sekä myyntitehtävissä finanssialalla. Leino tulee osaksi Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen tiimiä.  


Eveliina Leino

Vastuullisuusviestinnästä vastaavaksi viestintäpäälliköksi on nimitetty FM Eeva Ketvel. Ketvelen tehtäviin kuuluu vastuullisuusasioiden lisäksi myös Ilmarisen sijoitustoiminnasta ja tuloksesta viestiminen. Ketvel siirtyy tehtävään Pörssisäätiön viestintäpäällikön paikalta, ja hän on sitä ennen toiminut pitkään Suomen Yrittäjien viestintäpäällikkönä sekä politiikan toimittajana valtakunnallisissa medioissa. 

 
Eeva Ketvel

– Vastuullisuus on mukana kaikessa eläkeyhtiön toiminnassa. Ilmarinen on jo pitkään toiminut vastuullisen sijoittamisen edelläkävijänä, mutta on yhtä lailla tärkeää huomioida vastuullisuusnäkökulmat kaikessa muussakin työssämme. Vastuullisuutta koskevan sääntelyn lisääntyminen ja asiakkaiden kasvaneet odotukset korostavat vastuullisuustyön merkitystä entisestään. On hienoa, että saamme Eveliinan ja Eevan kehittämään Ilmarisen vastuullisuutta edelleen, sanoo viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Liina Aulin. Aulin vastaa Ilmarisen johtoryhmässä yhtiötason yritysvastuusta.   

Lisätietoja: 

Eveliina Leino, yritysvastuupäällikkö (15.8.2022 alkaen), p. 050 347 2091 
Eeva Ketvel, viestintäpäällikkö (8.8.2022 alkaen), p. 050 320 4849  
Liina Aulin, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, p. 040 770 9400  
Karoliina Lindroos, vastuullisen sijoittamisen päällikkö, p. 040 577 2203 

Ajankohtaista

Uutinen 8.6.2023

Alankomaiden ympäristöministeri tutustui Ilmarisen Aleksanterinkatu 13:n kiertotalousratkaisuihin

– Mielestäni on upeaa, että rakennus saa uuden elämän. Olisi ehkä helpompaa purkaa rakennus ja rakentaa tilalle uusi, joka näyttää samalta kuin sadat muut rakennukset ympäri maailmaa. Tässä rakennuksessa on luonnetta, ja siellä töitä tekevät ihmiset pääsevät osaksi rakennuksen historiaa, Alankomaiden ympäristöministeri Vivianne Heijnen sanoi.

Alankomaiden ympäristöministeri tutustui Ilmarisen Aleksanterinkatu 13:n kiertotalousratkaisuihin

Uutinen 25.5.2023

Vielä harva yritys tunnistaa vastuullisuuden merkityksen liiketoiminnalle

Kyselytutkimuksen mukaan Uudellamaalla toimivista yrityksistä kolmannes on määritellyt liiketoimintansa kannalta merkittävimmät teemat vastuullisuudelle. – Ensimmäinen askel on juuri tunnistaa yritykselle vastuullisuuden kannalta olennaiset asiat. Siinä pk-yrittäjä voi yllättyä myönteisesti, mitä kaikkea yrityksessä jo tehdään vastuullisesti. Rohkaisen kaikkia kartoittamaan oman yrityksensä vastuullisuuden! Ilmarisen yritysvastuupäällikkö Eveliina Leino sanoo.

Vielä harva yritys tunnistaa vastuullisuuden merkityksen liiketoiminnalle
Lisää uutisia ja tiedotteita