Ilmarisen toimitalo ulkoa, kuvituskuva.
Tiedote 5.7.2022

Ilmarisen lakiasiainjohtajaksi Juulia Kurunsaari

Ilmarisen lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty OTK, AA Juulia Kurunsaari. Hän aloittaa tehtävässään 29.8.2022.

Juulia Kurunsaari toimii tällä hetkellä Alexandria Pankkiiriliike oyj:n lakiasiainjohtajana. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa asianajajana Borenius Asianajotoimisto oy:ssä, lakiasiainjohtajana Eltel Groupissa sekä johto- ja asiantuntijatehtävissä OP Ryhmässä.

– Vastaamme Ilmarisessa 1,1 miljoonan suomalaisen työeläketurvasta. Liiketoimintalähtöinen lakiasiat ja compliance -toiminto on tärkeässä roolissa säännellyn työeläkeyhtiön toimintaa ja hallintoa kehitettäessä. Olen iloinen, että löysimme tähän vaativaan ja vastuulliseen tehtävään vahvan osaajan, jolla on monipuolinen finanssialan, sijoitustoiminnan ja yhtiöjuridiikan osaaminen ja kokemus. Toivotan Juulian lämpimästi tervetulleeksi Ilmarisen johtoryhmään ja rakentamaan kanssamme Ilmarisesta vetovoimaisinta työelämän kumppania – vastuullisesti sinua varten, sanoo Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen

– Olen todella iloinen uudesta tehtävästäni Ilmarisen lakiasiainjohtajana. Uskon, että tässä tehtävässä voin hyödyntää erittäin monipuolisesti osaamistani ja pitkää kokemustani muun muassa finanssialalta ja asianajomaailmasta. Uusi rooli Ilmarisen lakiasiat ja compliance -toiminnon vetäjänä tuntuu innostavalta, ja tiedän, että Ilmarisella on vahva ja osaava tiimi, joka pystyy palvelemaan ja tukemaan liiketoimintalähtöisesti yhtiön hallitusta, johtoa ja liiketoimintaa, Juulia Kurunsaari sanoo.

Nykyinen lakiasiainjohtaja Leena Siirala jatkaa Ilmarisen palveluksessa syyskuun loppuun.

Lue lisää

Ajankohtaista

Uutinen 23.5.2023

Ilmarinen toimi kumppanina Harvardin opiskelijoiden kenttätutkimuksessa

Ryhmä Harvardin yliopiston opiskelijoita vieraili Ilmarisessa esittelemässä tuloksia kenttätutkimuksesta, jota Ilmarinen oli kumppanina mahdollistamassa. Projektissa opiskelijat pyrkivät kartoittamaan erityisesti nuorten tietämystä eläkejärjestelmästä.

Ilmarinen toimi kumppanina Harvardin opiskelijoiden kenttätutkimuksessa

Tiedote 28.4.2023

Nimityksiä Ilmarisen johtoryhmään

Ilmarisen hallitus on nimittänyt kaksi uutta jäsentä Ilmarisen johtoryhmään. Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi on nimitetty Kaisa Ala-Laurila ja talous- ja riskienhallintajohtajaksi Mira Kauppi.

Nimityksiä Ilmarisen johtoryhmään
Lisää uutisia ja tiedotteita