Ilmarisen toimitalo ulkoa, kuvituskuva.
Tiedote 5.7.2022

Ilmarisen lakiasiainjohtajaksi Juulia Kurunsaari

Ilmarisen lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty OTK, AA Juulia Kurunsaari. Hän aloittaa tehtävässään 29.8.2022.

Juulia Kurunsaari toimii tällä hetkellä Alexandria Pankkiiriliike oyj:n lakiasiainjohtajana. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa asianajajana Borenius Asianajotoimisto oy:ssä, lakiasiainjohtajana Eltel Groupissa sekä johto- ja asiantuntijatehtävissä OP Ryhmässä.

– Vastaamme Ilmarisessa 1,1 miljoonan suomalaisen työeläketurvasta. Liiketoimintalähtöinen lakiasiat ja compliance -toiminto on tärkeässä roolissa säännellyn työeläkeyhtiön toimintaa ja hallintoa kehitettäessä. Olen iloinen, että löysimme tähän vaativaan ja vastuulliseen tehtävään vahvan osaajan, jolla on monipuolinen finanssialan, sijoitustoiminnan ja yhtiöjuridiikan osaaminen ja kokemus. Toivotan Juulian lämpimästi tervetulleeksi Ilmarisen johtoryhmään ja rakentamaan kanssamme Ilmarisesta vetovoimaisinta työelämän kumppania – vastuullisesti sinua varten, sanoo Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen

– Olen todella iloinen uudesta tehtävästäni Ilmarisen lakiasiainjohtajana. Uskon, että tässä tehtävässä voin hyödyntää erittäin monipuolisesti osaamistani ja pitkää kokemustani muun muassa finanssialalta ja asianajomaailmasta. Uusi rooli Ilmarisen lakiasiat ja compliance -toiminnon vetäjänä tuntuu innostavalta, ja tiedän, että Ilmarisella on vahva ja osaava tiimi, joka pystyy palvelemaan ja tukemaan liiketoimintalähtöisesti yhtiön hallitusta, johtoa ja liiketoimintaa, Juulia Kurunsaari sanoo.

Nykyinen lakiasiainjohtaja Leena Siirala jatkaa Ilmarisen palveluksessa syyskuun loppuun.

Lue lisää

Ajankohtaista

Uutinen 18.9.2023

Ilmarisen opiskelijamessut – ilmoittaudu mukaan!

Hei opiskelija! Mietitkö, mitä Ilmarinen voisi tarjota sinulle? Millainen olisi unelmien kesätyöpaikkasi? Entä mitä haluaisit tehdä työksesi, kun opinnot ovat paketissa? Oletko pohtinut, mitkä asiat ovat sinulle työpaikassa merkityksellisiä? Tule kuulemaan, miten monia mahdollisuuksia Ilmarinen tarjoaa sinulle!

Ilmarisen opiskelijamessut – ilmoittaudu mukaan!
Lisää uutisia ja tiedotteita