Uutinen 26.10.2022

Ilmarisen opiskelijamessut – ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa Ilmarisen opiskelijamessuille keskiviikkona 23.11. klo 15. Nyt on kanava auki Ilmariseen – tutustu meihin ja töihimme.

Tiedätkö, millaisia töitä Ilmarisessa tehdään? Olisiko sinun intohimosi innovatiivisten palveluiden kehittäminen, työeläkevakuuttamisen monipuolinen maailma, ihmisläheinen asiakaspalvelu, vastuullinen sijoittaminen, teknologia ja tietoturva tai inspiroiva talous- ja riskienhallinta?

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Teemme merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Haluaisimme rakentaa yhdessä sinun kanssasi parempaa työelämää. 

Tule tutustumaan meihin ja verkostoitumaan Ilmarisen virtuaalisille opiskelijamessuille. Liity mukaan kuulemaan, katsomaan ja kysymään!

Luvassa on monenlaisia työelämän näkökulmia. Mikä on työnhaussa oleellista? Miten tuoda piilo-osaaminen esiin? Millainen kokemus on kesäduuni Ilmarisessa? Entä haluaisitko keskustella virtuaaliständeillä Ilmarisen asiantuntijoiden kanssa tulevaisuuden työmahdollisuuksista?

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Opiskelijatilaisuus järjestetään virtuaalitilaisuutena keskiviikkona 23.11.2022 klo 15.00–16.30. Tapahtuma-alustalla on esitysten lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa. Tilaisuuteen osallistuvilla on mahdollisuus saada ainutlaatuinen Isona minusta tulee eläkeläinen -haalarimerkki!

Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Ilmoittaudu viimeistään 21.11. mukaan opiskelijamessuille osoitteessa ilmarinen.fi/tapahtumat. Tilaisuus on suunnattu yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille.

Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan ihmisen työeläketurvasta. Sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti ja rakennamme parempaa työelämää yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Ura Ilmarisessa ei ole vain näköalapaikka vaan myös näytön paikka. Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen.

Lue lisää meistä ilmarinen.fi/tyopaikat

Ajankohtaista

Tiedote 15.4.2024

Ilmarisen uudistettu suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku voimistui

Työntekijämäärä laski maaliskuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -2,9 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus sekä rakentaminen. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski joka puolella Suomea. Uudistettuun suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat kattavat nyt valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen uudistettu suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku voimistui

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita