Tiedote 22.12.2022

Tietoevry ostaa TietoIlmarinen Oy:n koko osakekannan

TietoIlmarinen Oy:n omistajat eli Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja Tietoevry Oyj ovat sopineet, että Tietoevry ostaa kaikki TietoIlmarisen osakkeet 22.12.2022.

TietoIlmarinen Oy perustettiin vuonna 2004 TietoEnator Oyj:n (nykyisin Tietoevry Oyj) ja Ilmarisen yhteisyritykseksi hoitamaan osaltaan Ilmarisen tietotekniikkapalveluita. Ilmarisella on ollut 30 prosentin omistusosuus ja 70 prosentin äänivaltaosuus TietoIlmarinen Oy:ssä. Tietoevry Oyj on vastaavasti omistanut 70 prosenttia yhtiön osakkeista ja sillä on ollut 30 prosenttia äänivallasta.

Osapuolten kesken uuteen kumppanuuteen ja toimitusmalliin siirtymistä ja yhteisyrityksen hallittua alasajoa on tehty suunnitelmallisesti hyvässä yhteistyössä 1.9.2021 lähtien. Omistajat kiittävät henkilöstöä pitkäjänteisestä työstä TietoIlmarisessa, joka jatkuu nyt uuden toimitusmallin myötä Tietoevry Transformin palveluksessa.

Lisätietoja:

Ilmarinen Mikko Lantto, mikko.lantto(at)ilmarinen.fi, puh. 040 719 5997
Tietoevry Petri Litmanen, petri.litmanen(at)tietoevry.com, puh. 050 557 5905
Tietoevryn viestintä, news(at)tietoevry.com, puh. 040 570 4072


Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme noin 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on yli 55 miljardin euron sijoitusvarallisuus. Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.Tietoevry tukee yhteiskunnan kehitystä vastuullisen teknologian avulla. Olemme johtava teknologiayritys, jolla on pitkä historia Pohjoismaissa sekä globaalit kyvykkyydet. Arvojemme – avoimuus, luottamus ja monimuotoisuus – ohjaamana rakennamme asiakkaidemme kanssa digitaalista tulevaisuutta, jossa yritykset, yhteiskunnat ja ihmiskunta menestyvät.

24 000 pilviteknologiaan, dataan ja ohjelmistoihin erikoistunutta asiantuntijaamme ympäri maailmaa palvelevat tuhansia yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita yli 90 maassa. Tietoevryn vuotuinen liikevaihto on noin 3 miljardia euroa ja yhtiön osakkeet on listattu NASDAQissa Helsingissä ja Tukholmassa sekä Oslo Børsissä. www.tietoevry.com

Ajankohtaista

Uutinen 6.3.2023

Ilmarisen varsinainen yhtiökokous 2023

Keskinäisen Eläkevakuutusyhtiön Ilmarisen varsinainen yhtiökokous pidetään maanantaina 27.3.2023 klo 10.00 alkaen Ilmarisen toimitiloissa osoitteessa Porkkalankatu 1, Helsinki.

Ilmarisen varsinainen yhtiökokous 2023
Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.

Tiedote 3.3.2023

Uusia jäseniä Ilmarisen hallitukseen

Ilmarisen hallituksen uusiksi jäseniksi on valittu STTK ry:n edunvalvonnasta vastaava johtaja Minna Ahtiainen ja Rakennusliitto ry:n vastaava lakimies Jyrki Ojanen. Ilmarisen hallintoneuvosto päätti nimityksistä kokouksessaan 3.3.2023.

Uusia jäseniä Ilmarisen hallitukseen
Lisää uutisia ja tiedotteita