Uutinen 7.8.2023

Barbara D´ambrogi-Ola siirtyy pois Ilmarisesta

Ilmarisen vastuullinen vakuutusmatemaatikko ja aktuaari- ja analytiikkapalveluiden johtaja Barbara D´ambrogi-Ola on irtisanoutunut ja siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. Hänet on nimitetty OP ryhmään OP-henkivakuutuksen aktuaarijohtajaksi ja vastuulliseksi vakuutusmatemaatikoksi.

D´ambrogi-Ola on työskennellyt Ilmarisessa vuodesta 2003 ja aktuaari- ja analytiikkapalveluiden johtajana vuodesta 2014. Vastuullisena vakuutusmatemaatikkona hän on toiminut vuodesta 2019.

– Haluan jo tässä vaiheessa kiittää Barbaraa hänen erinomaisesta työstään Ilmarisessa ja toivottaa onnea ja menestystä uuteen tehtävään. Barbara on ollut tärkeässä roolissa kehittämässä Ilmarisen aktuaari- ja analytiikkapalveluja, riskienhallintaa ja laskuperusteita Ilmarisen ja asiakkaidemme eduksi. Hän on ollut vahvasti kehittämässä myös työeläkejärjestelmän laskuperusteita, toimintaperiaatteita ja uudistuksia yhdessä alan toimijoiden kanssa, sanoo Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen.

Barbara D´ambrogi-Ola työskentelee Ilmarisessa syyskuun loppuun. Siirtymän valmistelu on käynnissä.

Ajankohtaista

Tiedote 15.11.2023

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän väheneminen kiihtyy

Työntekijämäärä laski lokakuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä kaksi prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista jyrkimmin laskivat henkilöstövuokraus ja rakentaminen. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski jälleen joka alueella. Jyrkintä lasku oli Pohjois- ja Itä-Suomessa.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän väheneminen kiihtyy

Uutinen 13.11.2023

Ilmarisen opiskelijamessut – vielä ehdit mukaan!

Hei opiskelija! Mietitkö, mitä Ilmarinen voisi tarjota sinulle? Millainen olisi unelmien kesätyöpaikkasi? Entä mitä haluaisit tehdä työksesi, kun opinnot ovat paketissa? Oletko pohtinut, mitkä asiat ovat sinulle työpaikassa merkityksellisiä? Ilmoittaudu heti mukaan ja tule kuulemaan, miten monia mahdollisuuksia Ilmarinen tarjoaa sinulle!

Ilmarisen opiskelijamessut – vielä ehdit mukaan!

Tiedote 27.10.2023

Ilmarisen sijoitustuotto 3,3 prosenttia – työllisyys heikkenee

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitusten tuotto oli tammi–syyskuussa 3,3 prosenttia. Operatiivisen toiminnan tehostaminen jatkui. – Nousimme viime vuonna hoitokulusuhteella mitattuna alan tehokkaimmaksi yhtiöksi. Tänä vuonna eläketurvan tuottamiseen tarvittavat hoitokulumme ovat edelleen pienentyneet ja laskemme hoitokustannusmaksuja asiakkaillemme 20 prosenttia, toimitusjohtaja Jouko Pölönen sanoo.

Ilmarisen sijoitustuotto 3,3 prosenttia – työllisyys heikkenee
Lisää uutisia ja tiedotteita