Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.
Tiedote 17.1.2023

​​Ilmarisen viestintäjohtaja vaihtuu​

Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Liina Aulin on irtisanoutunut ja siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. Hänet on nimitetty Metsähallituksen viestintäjohtajaksi.

Aulin on työskennellyt Ilmarisessa vuodesta 2016 ensin viestintäpäällikkönä ja vuodesta 2019 viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.  

– Haluan jo tässä vaiheessa kiittää Liinaa lämpimästi hänen erinomaisesta työstään Ilmarisessa. Liina on ollut tärkeässä roolissa rakentamassa Ilmarisesta vetovoimaisinta työelämän kumppania ja kehittämässä Ilmarisen brändiä, viestintää ja vastuullisuutta, sanoo Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen. 

Aulin siirtyy uuteen tehtäväänsä maaliskuun alussa. Uuden viestintäjohtajan haku käynnistyy mahdollisimman pian. Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajan tehtävää hoitaa viestintäpäällikkö Annukka Lalu maaliskuun alusta siihen saakka, kunnes uusi henkilö on valittu. 

Lisätietoja: 

Jouko Pölönen, toimitusjohtaja, p.  050 1282   

Ajankohtaista

Uutinen 23.5.2023

Ilmarinen toimi kumppanina Harvardin opiskelijoiden kenttätutkimuksessa

Ryhmä Harvardin yliopiston opiskelijoita vieraili Ilmarisessa esittelemässä tuloksia kenttätutkimuksesta, jota Ilmarinen oli kumppanina mahdollistamassa. Projektissa opiskelijat pyrkivät kartoittamaan erityisesti nuorten tietämystä eläkejärjestelmästä.

Ilmarinen toimi kumppanina Harvardin opiskelijoiden kenttätutkimuksessa

Tiedote 28.4.2023

Nimityksiä Ilmarisen johtoryhmään

Ilmarisen hallitus on nimittänyt kaksi uutta jäsentä Ilmarisen johtoryhmään. Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi on nimitetty Kaisa Ala-Laurila ja talous- ja riskienhallintajohtajaksi Mira Kauppi.

Nimityksiä Ilmarisen johtoryhmään
Lisää uutisia ja tiedotteita