Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.
Tiedote 17.1.2023

​​Ilmarisen viestintäjohtaja vaihtuu​

Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Liina Aulin on irtisanoutunut ja siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. Hänet on nimitetty Metsähallituksen viestintäjohtajaksi.

Aulin on työskennellyt Ilmarisessa vuodesta 2016 ensin viestintäpäällikkönä ja vuodesta 2019 viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.  

– Haluan jo tässä vaiheessa kiittää Liinaa lämpimästi hänen erinomaisesta työstään Ilmarisessa. Liina on ollut tärkeässä roolissa rakentamassa Ilmarisesta vetovoimaisinta työelämän kumppania ja kehittämässä Ilmarisen brändiä, viestintää ja vastuullisuutta, sanoo Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen. 

Aulin siirtyy uuteen tehtäväänsä maaliskuun alussa. Uuden viestintäjohtajan haku käynnistyy mahdollisimman pian. Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajan tehtävää hoitaa viestintäpäällikkö Annukka Lalu maaliskuun alusta siihen saakka, kunnes uusi henkilö on valittu. 

Lisätietoja: 

Jouko Pölönen, toimitusjohtaja, p.  050 1282   

Ajankohtaista

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita