Uutinen 22.6.2023

Katso asiakaspalvelumme kesän aukioloajat

Ilmarisen asiakaspalvelu palvelee myös kesällä. Tarkista tästä kesän palveluajat.

Ilmarisen eläkepalvelu on 26.6.–13.8. auki maanantaista perjantaihin kello 9–15. Vakuutuspalvelumme palvelee kesällä ma-to klo 8–17 sekä pe klo 8–16. TyEL-laskutuspalvelu on puolestaan avoinna maanantaista perjantaihin kello 8–18. TyEL-laskutuspalvelu on kesälauantaisin suljettu.

Juhannusta edeltävänä torstaina 22.6. vakuutuspalvelu ja TyEL-laskutuspalvelu ovat auki klo 8–16. Asiakaspalvelumme on juhannuksen vietossa pe 23.6.– su 25.6.

Muistathan, että verkkopalvelussamme voit kesälläkin asioida eläke- ja vakuutusasioissa juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Katso kaikki yhteystietomme.

Asiakaspalvelumme toivottaa kaikille rentouttavaa ja rauhallista juhannusta sekä kesää!

Ajankohtaista

Tiedote 15.11.2023

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän väheneminen kiihtyy

Työntekijämäärä laski lokakuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä kaksi prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista jyrkimmin laskivat henkilöstövuokraus ja rakentaminen. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski jälleen joka alueella. Jyrkintä lasku oli Pohjois- ja Itä-Suomessa.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän väheneminen kiihtyy

Uutinen 13.11.2023

Ilmarisen opiskelijamessut – vielä ehdit mukaan!

Hei opiskelija! Mietitkö, mitä Ilmarinen voisi tarjota sinulle? Millainen olisi unelmien kesätyöpaikkasi? Entä mitä haluaisit tehdä työksesi, kun opinnot ovat paketissa? Oletko pohtinut, mitkä asiat ovat sinulle työpaikassa merkityksellisiä? Ilmoittaudu heti mukaan ja tule kuulemaan, miten monia mahdollisuuksia Ilmarinen tarjoaa sinulle!

Ilmarisen opiskelijamessut – vielä ehdit mukaan!

Tiedote 27.10.2023

Ilmarisen sijoitustuotto 3,3 prosenttia – työllisyys heikkenee

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitusten tuotto oli tammi–syyskuussa 3,3 prosenttia. Operatiivisen toiminnan tehostaminen jatkui. – Nousimme viime vuonna hoitokulusuhteella mitattuna alan tehokkaimmaksi yhtiöksi. Tänä vuonna eläketurvan tuottamiseen tarvittavat hoitokulumme ovat edelleen pienentyneet ja laskemme hoitokustannusmaksuja asiakkaillemme 20 prosenttia, toimitusjohtaja Jouko Pölönen sanoo.

Ilmarisen sijoitustuotto 3,3 prosenttia – työllisyys heikkenee
Lisää uutisia ja tiedotteita