Uutinen 21.9.2023

Nimityksiä Ilmarisessa

Olemme saaneet monia uusia asiantuntijoita ilmarislaisten joukkueeseemme. Tässä poimintoja.

Yo-merkonomi Tiina Henriksson on nimitetty suurasiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö suurten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen, työeläketurvaan ja työkykyjohtamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti. Tiina aloitti Ilmarisessa elokuussa 2023.


Tiina Henriksson

Datanomi Jani Kemppainen on nimitetty palveluomistajaksi teknologia ja kehittäminen -linjalle. Hänen vastuullaan ovat data- ja integraatiopalvelut. Jani aloitti Ilmarisessa elokuussa 2023.


Jani Kemppainen

FM Eeva Ketvel on nimitetty yritysvastuupäälliköksi viestinnän ja markkinoinnin tiimiin. Hänen tehtävänään on kehittää Ilmarisen yhtiötason vastuullisuustyötä ja koordinoida kestävyysohjelman toimeenpanoa ja seurantaa. Eeva siirtyy yritysvastuupäälliköksi Ilmarisen viestintäpäällikön tehtävästä ja aloittaa 1.10.2023.


Eeva Ketvel

Psykiatrian erikoislääkäri, vakuutuslääketieteen erityispätevyys Jenni Kuosa on nimitetty asiantuntijalääkäriksi työkykyriskin hallinta ja kuntoutus -linjalle vakuutuslääketieteen osastolle. Jenni aloitti Ilmarisessa syyskuussa 2023.


Jenni Kuosa

KTM Jooa Saulamaa on nimitetty kehityspäälliköksi teknologia ja kehittäminen -linjalle. Työssään Jooa kehittää liiketoimintaa ja edistää digitaalista muutosta myynnin ja asiakassuhteen palveluihin liittyen. Jooa aloitti Ilmarisessa kesäkuussa 2023.


Jooa Saulamaa

Tradenomi Mira Värtö on nimitetty asiakkuuspäälliköksi kotimaisten kiinteistösijoitusten toimitilavuokraukseen. Hänen tehtäviinsä kuuluvat kiinteistöjen ja tilojen vuokrausneuvottelut, yhteydenpito vuokra-asiakkaisiin sekä tilojen muutostöiden suunnittelun ohjaus. Mira aloitti Ilmarisessa toukokuussa 2023.

Aiemmin uutisoitua

Touko-kesäkuussa 2023 aloitti Ilmarisessa kaksi uutta johtoryhmän jäsentä. 

Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Kaisa Ala-Laurila Nimityksiä Ilmarisen johtoryhmään

Talous- ja riskienhallintajohtaja Mira Kauppi Nimityksiä Ilmarisen johtoryhmään

 

Ajankohtaista

Tiedote 15.11.2023

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän väheneminen kiihtyy

Työntekijämäärä laski lokakuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä kaksi prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista jyrkimmin laskivat henkilöstövuokraus ja rakentaminen. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski jälleen joka alueella. Jyrkintä lasku oli Pohjois- ja Itä-Suomessa.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän väheneminen kiihtyy

Uutinen 13.11.2023

Ilmarisen opiskelijamessut – vielä ehdit mukaan!

Hei opiskelija! Mietitkö, mitä Ilmarinen voisi tarjota sinulle? Millainen olisi unelmien kesätyöpaikkasi? Entä mitä haluaisit tehdä työksesi, kun opinnot ovat paketissa? Oletko pohtinut, mitkä asiat ovat sinulle työpaikassa merkityksellisiä? Ilmoittaudu heti mukaan ja tule kuulemaan, miten monia mahdollisuuksia Ilmarinen tarjoaa sinulle!

Ilmarisen opiskelijamessut – vielä ehdit mukaan!

Tiedote 27.10.2023

Ilmarisen sijoitustuotto 3,3 prosenttia – työllisyys heikkenee

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitusten tuotto oli tammi–syyskuussa 3,3 prosenttia. Operatiivisen toiminnan tehostaminen jatkui. – Nousimme viime vuonna hoitokulusuhteella mitattuna alan tehokkaimmaksi yhtiöksi. Tänä vuonna eläketurvan tuottamiseen tarvittavat hoitokulumme ovat edelleen pienentyneet ja laskemme hoitokustannusmaksuja asiakkaillemme 20 prosenttia, toimitusjohtaja Jouko Pölönen sanoo.

Ilmarisen sijoitustuotto 3,3 prosenttia – työllisyys heikkenee
Lisää uutisia ja tiedotteita