Uutinen 12.1.2023

Nyt on aika hakea kesätöitä

Kesätyöhakumme 2023 on käynnistynyt. Löytyisikö meiltä sinua kiinnostava työ?

Olemme julkaisseet kesätyöpaikkoja haettavaksi. Tutustu työpaikkoihin ja hae niitä Oikotien sivustolla (oikotie.fi).

Pohditko, millainen kesätyöpaikka Ilmarinen on? Vastauksia löydät osoitteesta ilmarinen.fi/kesatyö. Käy kurkkaamassa aiempien kesätyöntekijöidemme videot siitä, millaista kesäduuni Ilmarisessa oli. Sivulta löydät myös tietoa siitä, mitä työnantajan vastuullisuus meille tarkoittaa sekä miten kesätyön rekrytointiprosessi etenee.  

Monipuolisia mahdollisuuksia 

Tarjoamme joka kesä kymmeniä kesätyöpaikkoja. Kesätyötehtäviimme soveltuvia koulutustaustoja ovat mm. ammattikorkea- tai yliopisto-opinnot. Palkkaamme niin opintojensa alussa olevia kuin jo valmistumisen kynnyksellä olevia tai vastavalmistuneita. Oleellista on kiinnostuksesi toimialaa kohtaan ja halu oppia uutta. Meille on tärkeää, että jokaisen työntekijän osaaminen pääsee parhaalla tavalla esiin. 

Kesätyömahdollisuuksia löytyy eri aiheiden opiskelijoille ja hyvin erilaisiin tehtäviin. Vaikkapa eläkeasioiden ja vakuuttamisen asiakaspalveluun, taloushallinnan piiriin, erilaisten lakiasioiden pariin tai sijoittamisen maailmaan. 

Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen työeläketurvasta – se on iso vastuu. Olemme joukkue, jonka arvot on helppo tunnistaa. Kaiken lähtökohtana on se, että välitämme niin työnantajana työntekijöistämme kuin toinen toisistamme. 

Lue lisää 

Ajankohtaista

Uutinen 18.9.2023

Ilmarisen opiskelijamessut – ilmoittaudu mukaan!

Hei opiskelija! Mietitkö, mitä Ilmarinen voisi tarjota sinulle? Millainen olisi unelmien kesätyöpaikkasi? Entä mitä haluaisit tehdä työksesi, kun opinnot ovat paketissa? Oletko pohtinut, mitkä asiat ovat sinulle työpaikassa merkityksellisiä? Tule kuulemaan, miten monia mahdollisuuksia Ilmarinen tarjoaa sinulle!

Ilmarisen opiskelijamessut – ilmoittaudu mukaan!
Lisää uutisia ja tiedotteita