Uutinen 12.1.2023

Nyt on aika hakea kesätöitä

Kesätyöhakumme 2023 on käynnistynyt. Löytyisikö meiltä sinua kiinnostava työ?

Olemme julkaisseet kesätyöpaikkoja haettavaksi. Tutustu työpaikkoihin ja hae niitä Oikotien sivustolla (oikotie.fi).

Pohditko, millainen kesätyöpaikka Ilmarinen on? Vastauksia löydät osoitteesta ilmarinen.fi/kesatyö. Käy kurkkaamassa aiempien kesätyöntekijöidemme videot siitä, millaista kesäduuni Ilmarisessa oli. Sivulta löydät myös tietoa siitä, mitä työnantajan vastuullisuus meille tarkoittaa sekä miten kesätyön rekrytointiprosessi etenee.  

Monipuolisia mahdollisuuksia 

Tarjoamme joka kesä kymmeniä kesätyöpaikkoja. Kesätyötehtäviimme soveltuvia koulutustaustoja ovat mm. ammattikorkea- tai yliopisto-opinnot. Palkkaamme niin opintojensa alussa olevia kuin jo valmistumisen kynnyksellä olevia tai vastavalmistuneita. Oleellista on kiinnostuksesi toimialaa kohtaan ja halu oppia uutta. Meille on tärkeää, että jokaisen työntekijän osaaminen pääsee parhaalla tavalla esiin. 

Kesätyömahdollisuuksia löytyy eri aiheiden opiskelijoille ja hyvin erilaisiin tehtäviin. Vaikkapa eläkeasioiden ja vakuuttamisen asiakaspalveluun, taloushallinnan piiriin, erilaisten lakiasioiden pariin tai sijoittamisen maailmaan. 

Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen työeläketurvasta – se on iso vastuu. Olemme joukkue, jonka arvot on helppo tunnistaa. Kaiken lähtökohtana on se, että välitämme niin työnantajana työntekijöistämme kuin toinen toisistamme. 

Lue lisää 

Ajankohtaista

Tiedote 15.3.2023

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä jatkoi kasvua koko Suomessa

Työntekijämäärä nousi helmikuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä 2,1 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Toimialoista vahvimmin kehittyivät majoitus- ja ravitsemusala sekä viestintä ja tietotekniikka. Rakentaminen, henkilöstövuokraus ja kaupan ala olivat laskussa. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä nousi eniten Etelä- ja Länsi-Suomessa.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä jatkoi kasvua koko Suomessa

Uutinen 6.3.2023

Ilmarisen varsinainen yhtiökokous 2023

Keskinäisen Eläkevakuutusyhtiön Ilmarisen varsinainen yhtiökokous pidetään maanantaina 27.3.2023 klo 10.00 alkaen Ilmarisen toimitiloissa osoitteessa Porkkalankatu 1, Helsinki.

Ilmarisen varsinainen yhtiökokous 2023
Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.

Tiedote 3.3.2023

Uusia jäseniä Ilmarisen hallitukseen

Ilmarisen hallituksen uusiksi jäseniksi on valittu STTK ry:n edunvalvonnasta vastaava johtaja Minna Ahtiainen ja Rakennusliitto ry:n vastaava lakimies Jyrki Ojanen. Ilmarisen hallintoneuvosto päätti nimityksistä kokouksessaan 3.3.2023.

Uusia jäseniä Ilmarisen hallitukseen
Lisää uutisia ja tiedotteita