Uutinen 13.11.2023

Ilmarisen opiskelijamessut – vielä ehdit mukaan!

Hei opiskelija! Mietitkö, mitä Ilmarinen voisi tarjota sinulle? Millainen olisi unelmien kesätyöpaikkasi? Entä mitä haluaisit tehdä työksesi, kun opinnot ovat paketissa? Oletko pohtinut, mitkä asiat ovat sinulle työpaikassa merkityksellisiä? Ilmoittaudu heti mukaan ja tule kuulemaan, miten monia mahdollisuuksia Ilmarinen tarjoaa sinulle!

Tervetuloa Ilmarisen opiskelijamessuille keskiviikkona 15.11. klo 15! 

Opiskelijamessujen ohjelmassa on luvassa monenmoista: 

  • Paljastamme, miksi Ilmarinen on Suomen työpaikkojen kärkikastia. 
  • Kuulet ensimmäisten joukossa kesätöistämme. 
  • Saat vinkkejä siihen, miten hyppäät pehmeästi opiskeluista työelämään. 
  • Pääset kysymään asiantuntijoiltamme sinua pohdituttavia asioita. 

Ilmoittaudu nyt 

Opiskelijamessut on virtuaalitilaisuus eli voit osallistua missä ikinä oletkaan. Vielä ehdit mukaan: Ilmoittaudu nyt ja hyppää sitten linjoille keskiviikkona 15.11.2023 klo 15–16.30.  

Kannattaa liittyä mukaan jo hieman etuajassa, sillä tapahtuma-alustalla on esitysten lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa. 

Tilaisuuteen osallistuvat saavat tietopläjäyksen lisäksi ainutlaatuisen ja harvoin tarjolla olevan Isona minusta tulee eläkeläinen -haalarimerkin. 

Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Ilmoittaudu viimeistään 14.11. mukaan opiskelijamessuille osoitteessa ilmarinen.fi/tapahtumat 

Tilaisuus on suunnattu yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille. 

Lue lisää meistä 

Ota seurantaan Ilmarisen some

Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan ihmisen työeläketurvasta. Sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti ja rakennamme parempaa työelämää yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Ura Ilmarisessa ei ole vain näköalapaikka vaan myös näytön paikka. Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. 

Ajankohtaista

Tiedote 15.11.2023

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän väheneminen kiihtyy

Työntekijämäärä laski lokakuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä kaksi prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista jyrkimmin laskivat henkilöstövuokraus ja rakentaminen. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski jälleen joka alueella. Jyrkintä lasku oli Pohjois- ja Itä-Suomessa.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän väheneminen kiihtyy

Tiedote 27.10.2023

Ilmarisen sijoitustuotto 3,3 prosenttia – työllisyys heikkenee

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitusten tuotto oli tammi–syyskuussa 3,3 prosenttia. Operatiivisen toiminnan tehostaminen jatkui. – Nousimme viime vuonna hoitokulusuhteella mitattuna alan tehokkaimmaksi yhtiöksi. Tänä vuonna eläketurvan tuottamiseen tarvittavat hoitokulumme ovat edelleen pienentyneet ja laskemme hoitokustannusmaksuja asiakkaillemme 20 prosenttia, toimitusjohtaja Jouko Pölönen sanoo.

Ilmarisen sijoitustuotto 3,3 prosenttia – työllisyys heikkenee

Tiedote 16.10.2023

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä jatkoi vähenemistä

Työntekijämäärä laski syyskuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -1,4 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista kasvoivat ainoastaan teollisuus sekä viestintä ja tietotekniikka. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski jälleen joka alueella. Jyrkintä lasku oli Itä- ja Pohjois-Suomessa.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä jatkoi vähenemistä
Lisää uutisia ja tiedotteita