Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Tiedote 18.5.2021

Tulevaisuuden työnantaja -palkinto Balanco Accountingille

Tilitoimistokonserni Balanco Accounting palkittiin Tulevaisuuden työnantajana 2021. Ilmarisen myöntämän palkinnon sai kasvuyritys, joka on liiketoiminnan kasvun ohella auttanut nuoria työllistymään ja kiinnittymään työelämään. Palkinto jaettiin Kauppalehti Kasvajat -tapahtumassa 18.5.2021.

Tulevaisuuden työnantaja -palkinto Balanco Accountingille

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata uutisia:
 1. Tukea työkykyriskin hallintaan – työkykypalvelut ja ammatillinen kuntoutus 2018
  Ilmarinen tekee tiivistä yhteistyötä asiakasyritystensä kanssa työkyvyttömyysriskien hallinnassa. Tavoitteena on edistää työkykyä, ennaltaehkäistä työkyvyttömyyttä ja rakentaa näin parempaa työelämää.
  Tukea työkykyriskin hallintaan – työkykypalvelut ja ammatillinen kuntoutus 2018
 2. Onnistu ihmisten johtamisessa – kuuntele, ole läsnä ja huolehdi luottamuksesta
  Ihmisten johtamisessa eivät korostu luvut ja faktat, vaan keskustelu, kuuntelu ja aito läsnäolo. Ihmiset kaipaavat kuulluksi tulemista sekä oikeudenmukaista ja läpinäkyvää kohtelua johtamisessa läpi yrityksen, muistuttaa Ilmarisen työkykypäällikkö Jaana Pakka.
  Onnistu ihmisten johtamisessa – kuuntele, ole läsnä ja huolehdi luottamuksesta
 3. Tekemätön työ maksaa edelleen miljardeja – keskisuuriin yrityksiin tekemättömän työn kustannukset iskevät kovimmin
  Tekemättömästä työstä aiheutuu suomalaisille yrityksille vuositasolla yhteensä noin 3,6 miljardin euron lasku. Tänä vuonna toteutetussa tutkimuksessa oli ensimmäistä kertaa mukana myös keskisuuria yrityksiä, ja niissä tekemättömän työn keskimääräiset kustannukset ovat jopa hieman korkeammat kuin suuryrityksissä. Työkykyä johtamalla organisaatiot voivat saavuttaa miljoonasäästöjä ja pidentää työuria.
  Tekemätön työ maksaa edelleen miljardeja – keskisuuriin yrityksiin tekemättömän työn kustannukset iskevät kovimmin
 4. Ilmarisen työkykypalkintofinalistit valittu – voittaja palkitaan marraskuussa
  Ilmarinen palkitsee työkyvyn edistämisessä ansioituneen yrityksen marraskuussa. Viiden finalistin joukosta voittajan valitsee tänä vuonna Hintsa Performancen Pekka Pohjakallio.
  Ilmarisen työkykypalkintofinalistit valittu – voittaja palkitaan marraskuussa
 5. Suomen iloisin yrittäjä 2018 on Lauri Salmi Helsingistä
  Ilmarisen järjestämän Suomen iloisin yrittäjä 2018 -kilpailun voittaja on Lauri Salmi Helsingistä. Ilmarinen palkitsi Suomen iloisimman yrittäjän jo viidennen kerran. Kilpailu keräsi kaikkiaan yli 80 000 yleisöääntä.
  Suomen iloisin yrittäjä 2018 on Lauri Salmi Helsingistä
 6. Suomen iloisin yrittäjä -finalistit valittu
  Ilmarinen etsii jo viidettä kertaa Suomen iloisinta yrittäjää. Kisa on edennyt finalistivaiheeseen, ja finalistinelikko on koossa. Kisassa palkitaan yrittäjä, joka omalla osaamisellaan ja asenteellaan luo positiivista ilmapiiriä ympärilleen ja tuo erityistä iloa asiakkailleen.
  Suomen iloisin yrittäjä -finalistit valittu
Näytetään 6/28
Näytä lisää