Sovelluskehittäjä / Full Stack -sovelluskehittäjä, sijoitusjärjestelmät

Haemme sijoitusjärjestelmät-osastolle Full Stack -sovelluskehittäjää. Sovelluskehittäjät toimivat yhdessä järjestelmäpäälliköiden kanssa tukien Ilmarisen sijoitustoiminnan tavoitteita luotettavalla, osaavalla ja ketterällä IT-palvelulla.

Tule rakentamaan kanssamme parempaa työelämää!

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan ja suomalaiseen yrityselämään, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia haastaa itseäsi ja yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä.

Haussa sovelluskehittäjä / Full Stack -sovelluskehittäjä, sijoitusjärjestelmät

Haemme sijoitusjärjestelmät-osastolle Full Stack -sovelluskehittäjää. Sovelluskehittäjät toimivat yhdessä järjestelmäpäälliköiden kanssa tukien Ilmarisen sijoitustoiminnan tavoitteita luotettavalla, osaavalla ja ketterällä IT-palvelulla.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

  • Perusjärjestelmiä täydentävien järjestelmäratkaisujen sekä integraatioiden suunnittelu, toteutus ja ylläpito
  • Sijoitusprosessien jatkuva parantaminen automaatiota lisäämällä
  • Sijoitusdatan käsittely – hyödynnämme laajasti Bloomberg markkinadataa
  • Ohjelmointityökalujen tehokas käyttö sekä teknologiamuutosten mahdollisuuksien tunnistaminen

Edellytämme sinulta

  • Usean vuoden työkokemusta sovelluskehityksessä
  • .NET, C#, SQL, python -kielten hallintaa
  • Palveluhenkistä ja itsenäistä otetta kehittää ratkaisuja
  • Soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Meille kannattaa tulla

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan suunnittelusta toteutukseen asti. Sovelluskehittäjien keskeiset sidosryhmät oman osaston lisäksi ovat riskienhallinta, arvopaperihallinto sekä salkunhoito.  

Hyvä työelämä on meille tärkeää – tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Hae nyt

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Walliander puh. +358 500 647 615. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 16.6.2021 mennessä osoitteeseen jukka.walliander@pleinertpartner.com.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).