Sponsorointi, kumppanuudet ja lahjoitukset

Meillä Ilmarisella sponsorointi on yhteistyökumppanuutta, joka edistää kaikkien yhteistyössä olevien osapuolten tavoitteita. Se perustuu strategiaamme ja arvoihimme. Tavoitteenamme on tehdä konkreettisia, vastuullisia tekoja, joilla on myös yhteiskunnallista hyötyä. Lahjoituksemme ovat aina vastikkeettomia.

Sponsorointimme ja lahjoitustemme periaatteet

Sponsoroinnilla tuemme ryhmän, tapahtuman tai jotain muuta toimintaa siten, että se edistää kaikkien yhteistyössä olevien osapuolten tavoitteita. Kumppanuudet voivat olla myös esimerkiksi yhteistä kehittämistä tai yhdessä tehtävää markkinointiviestintää. Lahjoituksilla tuemme pääsääntöisesti työkyvyttömyyttä ennaltaehkäisevää tutkimusta ja toimintaa.

Tutustu periaatteisiimme

Nuorten tukeminen työelämään siirtymisessä

Ilmarinen juhlistaa tänä vuonna 60-vuotista taivaltaan suomalaisten eläkkeiden turvaajana ja työelämän kumppanina. Juhlavuoden teemana on nuorten tukeminen työelämään kiinnittymisessä ja sitä kautta työurien pidentäminen. Projektille on annettu nimeksi Mielellään töissä. Mukana ovat Yeesi ry, Nuorten Akatemia ja Mieli ry.

Tutustu projektiin

HJK antaa tukevan onnenpotkun nuoren työelämätaipaleelle

Monivuotinen yhteistyökumppanimme Helsingin Jalkapalloklubi työllistää joka vuosi ison joukon innokkaita kausi- ja kesätyöntekijöitä. Nuorena hankittu työkokemus on myös merkittävä tekijä myöhemmässä työllistymisessä.

Lue HJK:n nuorten toiminnasta

Ilmarislaiset vapaaehtoistoiminnassa

llmarislaisilla on tänä vuonna mahdollisuus osallistua yhden työpäivän ajan vapaaehtoistyöhön. Erilaisia tehtäviä on jo tehty, mm. maalattu seiniä, tuotettu oppilaitoksille työelämätaidoista materiaalia, kerätty roskia luonnosta, koulutettu opaskoiraa ja tuettu nuoria tukikanavien kautta. Jani Verho työskentelee Ilmarisen asiakaspalvelussa ja vapaaehtoisena MIELI Suomen Mielenterveys ry:n ylläpitämässä ja koordinoimassa Kriisipuhelimessa sekä Sekasin-chatissa. Lue Janin vapaaehtoistyöstä.

Lue Ihmiseltä ihmiselle

Lahjoitukset ovat aina vastikkeettomia

Tuemme lahjoituksilla pääsääntöisesti tutkimusta tai toimintaa, jolla pyritään ennaltaehkäisemään työkyvyttömyyttä ja syrjäytymistä, pidentämään työuria sekä edesauttamaan nuorten työelämään sijoittumista. Lahjoitukset ovat aina vastikkeettomia ja kohdistuvat yleishyödylliseen tarkoitukseen.

Lue lisää lahjoituksistamme