Kartoita työkyky

Tunne työyhteisösi.


TUNNISTAUDU JA Tilaa Luotaamo

Ota yhteyttä | tyokykypalvelut (at) ilmarinen.fi | 010 284 3100

Miksi työkykyä kannattaa kartoittaa?

Tuntemalla organisaatiosi työvireen sekä suorituskyvyn johdat ihmislähtöisesti ja tuloksellisesti. Työkyvyn kartoittaminen tuo esiin organisaation vahvuudet ja kehityskohteet. Tiedostamalla tilanteen tehostat työyhteisön toimintaa ja ennaltaehkäiset riskitekijöitä. Asiakkaanamme saat kartoittamisen palvelut käyttöösi.

palvelumme vireen kartoittamiseen

Kartoitustyökalut saat käyttöösi Luotaamossa, joka tarjoaa sinulle 360°-näkymän niin henkilöstön hyvinvointiin kuin organisaation suorituskykyyn. Lisäksi saat tulosten perusteella toimenpidesuosituksia sekä mittaristoja ja työkaluja johtamisen välineeksi. Työvire-kartoitus ja Työyhteisövire-tutkimus mittaavat henkilöstön virettä. 

Ota kartoittamisen palvelut käyttöön

Tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja täytä Luotaamon tilauslomake. Saat tunnukset heti sähköpostiisi ja sinusta tulee yrityksesi Luotaamon pääkäyttäjä. Luotaamoon voit kirjautua osoitteessa www.luotaamo.fi.

Pääkäyttäjänä käytössäsi ovat Työvire-kartoitus ja Työyhteisövire-tutkimus. 

Palvelut saat käyttöösi Ilmarisen maksuttomana asiakasetuna. Luotaamon palvelut tuottaa Hintsa Performance, ja ne on kehitetty yhteistyössä Ilmarisen kanssa.

Tunnistaudu ja tilaa

Tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja täytä Luotaamon tilauslomake. Sinusta tulee yrityksenne pääkäyttäjä ja saat heti sähköpostiisi ohjeet käyttöönottoon.

Ota tunnuksesi käyttöön ja tutustu kokonaisuuteen

Pääkäyttäjänä saat tunnukset Luotaamoon heti tilauksen jälkeen ja voit aloittaa palvelun käytön vaikka heti. Pääkäyttäjänä voit lisätä ja hallinnoida käyttäjien tietoja, käynnistää palveluita sekä tarkastella raportteja. Halutessasi voit sopia koulutuksesta ja saada tukea palveluiden käyttöönottoon.

Motivoi henkilöstösi mukaan

Luotaamosta löydät apua ja materiaalia käyttöönoton tueksi. Innosta ja aktivoi henkilöstösi vastaamaan kartoituksiin. 

    

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tutustuthan tietosuojaperiaatteisiimme täällä.

Kartoittamisen työkalut asiakkaillemme

Työvire-kartoitus mittaa organisaation tilaa muutoksissa

Työvire-kartoitus on ketterä tapa mitata työyhteisön pulssia ja työkykyä esim. muutostilanteissa. Voit hyödyntää kyselyä haluamassasi syklissä. Muutostilanteissa voit luoda kyselyitä esimerkiksi kuukausittain, vakaammassa vaiheessa vaikka vuosittain. Vastaajia tulee olla vähintään viisi.

Lue lisää Työvire-kartoituksesta

Työyhteisövire-tutkimus kertoo, mikä toimii ja mikä ei

Työyhteisövire-tutkimuksella saat kattavan näkymän työyhteisön vahvuuksista ja kehittämiskohteista. Tutkimuksessa luodataan työntekijäkokemukseen, hyvinvointiin ja työkykyyn vaikuttavia seikkoja, kuten yrityksen suuntaa, johtajuutta, kyvykkyyksiä ja käytäntöjä. Tutkimus on suunnattu yli 20 hengen yrityksille.

 


Yhtenä työyhteisönä

Pidä työyhteisösi samalla sivulla.

background

 

tutustu työkykyjohtamisen teemoihin

Kokosimme työkykyjohtamiseen liittyviä hyödyllisiä ja inspiroivia materiaaleja neljän teeman alle. Teemat sisältävät

  • videoita 
  • tapahtumia ja koulutuksia
  • artikkeleja ja muuta aineistoa.

Uusia sisältöjä julkaistaan pitkin vuotta. Tervetuloa inspiroitumaan ja menestymään kanssamme!

background