henkilöstösi työkyky nyt?

Työvire-kysely on maksuton asiakasetu, jolla voi kartoittaa henkilöstön työkykyä ja virettä.


Siirry sivulle

Ota yhteyttä | tyokykypalvelut (at) ilmarinen.fi 

johda kohti parempaa työkykyä

Työkykyyn panostaminen kannattaa, sillä parempi työkyky hyödyttää työntekijää, työyhteisöä ja yhteiskuntaa. Tutustu palveluihimme ja koulutuksiimme. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja asiantuntemusta suunnitelmalliseen työkykyjohtamiseen.

Laske sairauspoissaololaskurilla, kuinka paljon voisit säästää

kartoitA, vaikuta ja seuraa palveluillamme

Kaikki alkaa kartoituksesta. Asiantuntijamme auttavat yritystäsi tunnistamaan kehityskohteet ja löytämään niihin sopivimmat työkykyä vahvistavat palvelut. Palveluillamme voit seurata toimenpiteiden vaikutusta. Asiakkaanamme voit ottaa työkykypalvelumme käyttöösi heti. 

työkalut työkykyjohtamisen arkeen

Meillä on sinulle työkykytietoutta ja -materiaalia neljästä teemasta. Voit hyödyntää niitä vuosikellon omaisesti tai omaan tahtiisi. Tutustu sisältöihin ja ota käyttöön palvelumme kartoittamiseen, vaikuttamiseen ja seuraamiseen.

Tutustu työkykyjohtamisen teemoihin

Paranna työkykyä palveluillamme

Kartoita

Kartoittamisen palvelut auttavat sinua löytämään työyhteisösi työkykyyn vaikuttavat tekijät. Palveluiden avulla saat tietoa henkilöstösi hyvinvoinnista sekä organisaatiosi suorituskyvystä. Työvire-kartoitus ja Työyhteisövire-tutkimus mittaavat henkilöstösi virettä. Kartoitustyökalut löytyvät Luotaamo-palvelusta, jonka tuottaa Hintsa Performance.

Tutustu palveluihin

Vaikuta

Vaikuttamisen palvelut tarjoavat tietoa, asiantuntijoiden tukea sekä keinoja työkyvyn vahvistamiseen. Voit valita työyhteisöllesi sopivat palvelut: osallistu koulutuksiin, opiskele verkko-oppimisympäristössä tai hyödynnä työkykyjohtamisen työkalupakkia. Löydät palvelut Valmentamosta. Palvelut tuottaa MPS Prewise, ja ne on kehitetty yhteistyössä Ilmarisen kanssa.

Tutustu palveluihin

Seuraa

Reaaliaikaisen tiedon avulla voit vertailla, ennustaa ja suunnitella esimerkiksi yrityksesi työeläkevakuutusmaksuun ja työkyvyttömyysriskiin liittyviä toimia sekä tarkastella tehtyjen työkykytoimenpiteiden vaikutuksia. Systemaattinen seuraaminen tekee työkykyyn liittyvistä riskeistä ennustettavampia sekä helpommin hallittavia. Verkkopalvelussa näet muun muassa yrityksesi maksuluokan ja ammatillisen kuntoutuksen tilanteen sekä vertailutietoa muihin saman toimialan yrityksiin. Palvelun nimi on Ohjaamo.

Tutustu palveluihin

tule asiakkaaksi 

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ? JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tutustuthan tietosuojaperiaatteisiimme täällä.

 

tutustu työkykyjohtamisen teemoihin

Kokosimme työkykyjohtamiseen liittyviä hyödyllisiä ja inspiroivia materiaaleja neljän teeman alle. Teemat sisältävät

  • videoita 
  • tapahtumia ja koulutuksia
  • artikkeleja ja muuta aineistoa.

Uusia sisältöjä julkaistaan pitkin vuotta. Tervetuloa inspiroitumaan ja menestymään kanssamme!

background

Inspiroivia tarinoita asiakkailtamme