Kartoita työkyky

Tunne työyhteisösi.


Siirry sivulle

Ota yhteyttä | tyokykypalvelut (at) ilmarinen.fi | 010 284 3100

Johda kohti parempaa työkykyä.
Työkykyyn panostaminen kannattaa, sillä parempi työkyky hyödyttää työntekijää, työyhteisöä ja yhteiskuntaa. Tutustu palveluihimme ja valmennuksiimme.
Tarjoamme tietoa, työkaluja ja asiantuntemusta suunnitelmalliseen työkykyjohtamiseen.

työkykyä, tuottavuutta ja menestystä

Hyvinvoiva työyhteisö johtaa parhaisiin tuloksiin myös liiketoiminnan kannalta. Mitä työhyvinvointi ja työkyky merkitsevät sinun työpaikallasi? Tee niistä yrityksesi kilpailuetu palveluidemme avulla. Parempi työkyky lisää myös tuottavuutta. Tuottavuus puolestaan tuo menestystä, joka näkyy – myös tuloksissa.

Laske sairauspoissaololaskurilla, kuinka paljon voisit säästää

kartoitA, vaikuta ja seuraa palveluillamme

Kaikki alkaa kartoituksesta. Asiantuntijamme auttavat yritystäsi tunnistamaan kehityskohteet ja löytämään niihin sopivimmat työkykyä vahvistavat palvelut. Palveluillamme voit seurata toimenpiteiden vaikutusta. Asiakkaanamme voit ottaa työkykypalvelumme käyttöösi heti. 

työkalut työkykyjohtamisen arkeen

Meillä on sinulle työkykytietoutta ja -materiaalia neljästä teemasta. Voit hyödyntää niitä vuosikellon omaisesti tai omaan tahtiisi. Tutustu sisältöihin ja ota käyttöön palvelumme kartoittamiseen, vaikuttamiseen ja seuraamiseen.

Tutustu työkykyjohtamisen teemoihin

Paranna työkykyä palveluillamme

Kartoita

Kartoittamisen palvelut auttavat sinua löytämään työyhteisösi työkykyyn vaikuttavat tekijät. Palveluiden avulla saat tietoa henkilöstösi hyvinvoinnista sekä organisaatiosi suorituskyvystä. Työvire-kartoitus ja Työyhteisövire-tutkimus mittaavat henkilöstösi virettä. Parempi Vire -palvelulla puolestaan seuraat oman työkykysi tilaa. Lisäksi saat toimenpidesuosituksia sekä työkaluja ja mittareita johtamisen tueksi. Kartoitustyökalut löytyvät Luotaamo-palvelusta, jonka tuottaa Hintsa Performance.

Tutustu palveluihin

Vaikuta

Vaikuttamisen palvelut tarjoavat tietoa, asiantuntijoiden tukea sekä keinoja työkyvyn vahvistamiseen. Voit valita työyhteisöllesi sopivat palvelut: osallistu erilaisiin valmennuksiin, opiskele verkkokoulutusohjelmissa tai hyödynnä työkykyjohtamisen työkalupakkia. Suurille yrityksille voimme luoda yrityskohtaisia valmennuksia. Löydät palvelut Valmentamosta. Palvelut tuottaa Prewise, ja ne on kehitetty yhteistyössä Ilmarisen kanssa.

Tutustu palveluihin

Seuraa

Reaaliaikaisen tiedon avulla voit vertailla, ennustaa ja suunnitella esimerkiksi yrityksesi työeläkevakuutusmaksuun ja työkyvyttömyysriskiin liittyviä toimia sekä tarkastella tehtyjen työkykytoimenpiteiden vaikutuksia. Systemaattinen seuraaminen tekee työkykyyn liittyvistä riskeistä ennustettavampia sekä helpommin hallittavia. Verkkopalvelussa näet muun muassa yrityksesi maksuluokan ja ammatillisen kuntoutuksen tilanteen sekä vertailutietoa muihin saman toimialan yrityksiin. Palvelun nimi on Ohjaamo.

Tutustu palveluihin

tule asiakkaaksi ja laita työkyky kuntoon

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ? JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tutustuthan tietosuojaperiaatteisiimme täällä.


Yhtenä työyhteisönä

Pidä työyhteisösi samalla sivulla.

background

 

tutustu työkykyjohtamisen teemoihin

Kokosimme työkykyjohtamiseen liittyviä hyödyllisiä ja inspiroivia materiaaleja neljän teeman alle. Teemat sisältävät

  • videoita 
  • tapahtumia ja valmennuksia 
  • artikkeleja ja muuta aineistoa.

Uusia sisältöjä julkaistaan pitkin vuotta. Tervetuloa inspiroitumaan ja menestymään kanssamme!

background

Inspiroivia tarinoita asiakkailtamme

Miksi johtaa työkykyä?

Työkykyjohtamiseen panostaminen kannattaa, sillä parempi työkyky hyödyttää yksilöä, yritystä ja koko yhteiskuntaa. Työkykyjohtaminen ei ole erillistä tekemistä, vaan sen tulisi olla kiinteä osa yrityksen strategista ja operatiivista johtamista.

Jatka tutkimusjohtajamme Tomi Hussiin blogipostaukseen aiheesta.

background