Vaikuta työkykyyn

Vahvista työkykyä ja osaamista.

 

 

Ota yhteyttä | tyokykypalvelut@ilmarinen.fi | 010 284 3100

Miten vaikutat työkykyyn?

Palveluillamme opit uutta, valmentaudut ja kehität työyhteisönne työkykyosaamista. Vahvistat osaamistasi asiantuntijoidemme avulla, koulutusohjelmilla tai digitaalisesti – tai tule paikalle valmennuksiimme kuulemaan parhaita käytäntöjä ja verkostoitumaan!

palvelumme työkyvyn kehittämiseen

Löydät kaikki palvelumme työkykyjohtamiseen Valmentamosta. Hyödynnä Valmentamosta juuri teidän työyhteisöllenne sopivat palvelut, jotka olette tunnistaneet kehityskohteiksenne. Osallistu Parempaa työelämää -valmennuksiin, opiskele Johtamisen mestari- ja Työkykymestari-koulutusohjelmissa ja hyödynnä asiantuntijoidemme yrityskohtaiset valmennukset. Valmentamon palvelut tuottaa Prewise ja ne on kehitetty yhteistyössä Ilmarisen kanssa.

työkyvyn ja osaamisen vahvistamiseen

Parempaa työelämää -valmennukset

Asiantuntijavalmennuksemme työkykyjohtamisen eri teemoista on tarkoitettu niin esimiehille, henkilöstöjohdolle kuin tulevaisuuden työn kehittäjillekin. Järjestämme monipuolisia valmennuksia ja tapahtumia ympäri vuoden – valitse sinulle sopivin ja ilmoittaudu mukaan!

 

hyödynnä verkko-oppimisympäristömme

Valmennamme esimiehiä saavuttamaan parempia tuloksia hyvällä vuorovaikutuksella ja menestymään uudistumiskykyisellä johtamisella. Verkko-oppimisympäristöstä löydät niin mielenkiintoiset verkkokurssit, asiantuntijavideot kuin koulutusohjelmat. Hyödynnä verkko-oppimisympäristön monipuolisia sisältöjä – silloin kun sinulle parhaiten sopii!

uudistuva Työkykymestari -koulutusohjelma

Tulossa syksyllä 2019! Työkykymestari-koulutusohjelmassa rakennamme parempaa työkykyä, otamme haltuun työpaikkakohtaiset toimintamallit ja jalkautamme työkykyjohtamisen mallin käytäntöön. Valmennamme sinut johtamaan työkykyä tavoitteellisesti, mitattavasti ja vaikuttavasti. Pysy kuulolla, niin saat tietää ensimmäisten joukossa, kun ilmoittautuminen aukeaa!

Parempi Vire -mobiilipalvelulla vaikutat henkilöstösi työkykyyn

Parempi Vire on hyvinvointisovellus työkyvyn parantamiseen töissä ja vapaalla. Vaikuta omaan kokonaishyvinvointiisi ja työkykyysi, muodosta uusia terveellisiä tapoja ja kannusta työkavereita muutokseen. Työnantajalle palvelu antaa yhteenvedon henkilöstön työkyvystä ja hyvinvoinnista. 

Lue lisää Parempi Vire -palvelusta

Ota palvelu käyttöön

Ota valmentamo -verkko-oppimisympäristö käyttöön

Verkko-oppimisympäristön saat käyttöösi Ilmarisen maksuttomana asiakasetuna.

Verkko-oppimisympäristön käyttöehdot (PDF)

Tunnistaudu ja rekisteröidy

Tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja rekisteröidy Valmentamon pääkäyttäjäksi. Vain yksi henkilö yrityksestäsi rekisteröityy pääkäyttäjäksi ja jakaa saamansa rekisteröitymislinkin yrityksessä eteenpäin.

Tutustu verkko-oppimisympäristöön

Rekisteröitymisen jälkeen sinut ohjataan tutustumaan verkko-oppimisympäristöömme, josta löydät verkkokurssit, asiantuntijavideot tai koulutusohjelmat työkykyjohtamiseen. Palvelu tuotetaan yhteistyössä MPS Prewisen kanssa.

innosta ja seuraa

Innosta yrityksestänne työkykyjohtamisen avainhenkilöt mukaan jakamalla saamaasi rekisteröitymislinkkiä. Pääkäyttäjänä saat käyttöösi raportointinäkymän, josta pääset seuraamaan suorituksia.

 

tutustu työkykyjohtamisen teemoihin

Kokosimme työkykyjohtamiseen liittyviä hyödyllisiä ja inspiroivia materiaaleja neljän teeman alle. Teemat sisältävät

  • videoita,
  • tapahtumia ja valmennuksia,
  • artikkeleja ja muuta aineistoa.

Tervetuloa inspiroitumaan ja menestymään kanssamme!

background

Tutustu menestystarinoihin

background

JYSK SUOMEN VAHVAT HR-KÄYTÄNNÖT TURVAAVAT TYÖKYVYN

JYSKin toiminnan ytimessä on yhtenäinen kulttuuri, joka on läsnä yrityksen arjessa. Suomen yksikössä työkykyä ja tuottavuutta johdetaan vahvojen HR-käytäntöjen ja siilot ylittävän yhteistyön kautta.

Menestyksen taakse kätkeytyy valtavasti työtä. JYSK on työvoimavaltainen yritys, jonka kasvun tekevät ihmiset. Ihmisten työkyky ja hyvinvointi ovat yhtiön menestyksen kulmakiviä. Niitä viedään eteenpäin järjestelmällisellä työkykyjohtamisella.