Vaikuta työkykyyn

Vahvista työkykyä ja osaamista.

 

 

Ota yhteyttä | tyokykypalvelut (at) ilmarinen.fi 

Miten vaikutat työkykyyn?

Palveluillamme opit uutta, kouluttaudut ja kehität työyhteisönne työkykyosaamista. Vahvista osaamistasi koulutuksissamme – tule paikan päälle kuulemaan parhaita käytäntöjä tai hyödynnä verkko-oppimisympäristö!

palvelumme työkyvyn kehittämiseen

Löydät työkykyjohtamisen palvelumme verkko-oppimisympäristöstämme. Osallistu työkykykoulutuksiin tai opiskele Työkykymestari-koulutusohjelmassa. Verkko-oppimisympäristön tuottaa MPS Prewise, ja se on kehitetty yhteistyössä Ilmarisen kanssa.

työkyvyn ja osaamisen vahvistamiseen

työkykykoulutukset 

Työkykykoulutuksemme on tarkoitettu niin esimiehille, henkilöstöjohdolle kuin tulevaisuuden työn kehittäjillekin. Järjestämme erilaisia koulutuksia ja tapahtumia ympäri vuoden – valitse sinulle sopivin ja ilmoittaudu mukaan!

 

verkko-oppimisympäristö työkykyjohtamisen tueksi

Verkko-oppimisympäristöstä löydät niin mielenkiintoiset verkkokoulutukset, asiantuntijavideot kuin työkalut työkykyjohtamisen tueksi. Voit hyödyntää oppimisympäristön monipuolisia sisältöjä – silloin kun sinulle parhaiten sopii.
Löydät sieltä seuraavat sisällöt:

Johtamisen mestari
Johtamisen mestari -verkkokoulutus tarjoaa työkaluja parempaan ja laadukkaampaan esimiestyöhön kolmen mielenkiintoisen teeman ympäriltä.

Työkykymestari
Työkykymestari -verkkokoulutus johdattelee työkykyjohtamisen perusteisiin sekä auttaa soveltamaan oppeja käytäntöön työpaikalla.

Työkykyjohtamisen työkalupakki
Työkykyjohtamisen työkalupakista löydät videovalmennuksia, oppaita, lomakkeita ja asiantuntijavideoita arjen henkilöstötyön tueksi.

Ota verkko-oppimisympäristö käyttöön

Verkko-oppimisympäristön saat käyttöösi Ilmarisen maksuttomana asiakasetuna.

Verkko-oppimisympäristön käyttöehdot (PDF)

Tunnistaudu ja rekisteröidy

Tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja rekisteröidy Valmentamon pääkäyttäjäksi. Vain yksi henkilö yrityksestäsi rekisteröityy pääkäyttäjäksi ja jakaa saamansa rekisteröitymislinkin yrityksessä eteenpäin.

Tutustu verkko-oppimisympäristöön

Rekisteröitymisen jälkeen sinut ohjataan tutustumaan verkko-oppimisympäristöömme, josta löydät verkkokurssit, asiantuntijavideot tai koulutusohjelmat työkykyjohtamiseen. Palvelu tuotetaan yhteistyössä MPS Prewisen kanssa.

innosta ja seuraa

Innosta yrityksestänne työkykyjohtamisen avainhenkilöt mukaan jakamalla saamaasi rekisteröitymislinkkiä. Pääkäyttäjänä saat käyttöösi raportointinäkymän, josta pääset seuraamaan suorituksia.

Taloudellinen tuki työkykyhankkeisiin

Tuemme hankkeita, joilla vähennetään työkykyriskiä sekä ennaltaehkäistään henkilöstön työkyvyttömyyttä. Taloudellista tukea työkykyhankkeisiin voivat saada asiakasyritykset, joilla on tunnistettu keskimääräistä korkeampi työkykyriski. 

Seuraavan kerran taloudellista tukea voi hakea 2.-23.11.2020. Lisätietoja saat omalta yhteyshenkilöltäsi Ilmarisesta tai osoitteesta tyokykypalvelut@ilmarinen.fi.

 

tutustu työkykyjohtamisen teemoihin

Kokosimme työkykyjohtamiseen liittyviä hyödyllisiä ja inspiroivia materiaaleja neljän teeman alle. Teemat sisältävät

  • videoita 
  • tapahtumia ja koulutuksia
  • artikkeleja ja muuta aineistoa.

Uusia sisältöjä julkaistaan pitkin vuotta. Tervetuloa inspiroitumaan ja menestymään kanssamme!

background

Tutustu menestystarinoihin

background

JYSK SUOMEN VAHVAT HR-KÄYTÄNNÖT TURVAAVAT TYÖKYVYN

JYSKin toiminnan ytimessä on yhtenäinen kulttuuri, joka on läsnä yrityksen arjessa. Suomen yksikössä työkykyä ja tuottavuutta johdetaan vahvojen HR-käytäntöjen ja siilot ylittävän yhteistyön kautta.

Menestyksen taakse kätkeytyy valtavasti työtä. JYSK on työvoimavaltainen yritys, jonka kasvun tekevät ihmiset. Ihmisten työkyky ja hyvinvointi ovat yhtiön menestyksen kulmakiviä. Niitä viedään eteenpäin järjestelmällisellä työkykyjohtamisella.