Esimies ja työkykyjohtaminen

Miten esimies voi tukea ja johtaa työkykyä arjessa? Toimivatko varhaisen välittämisen ja puheeksi ottamisen käytännöt, entä tunnetko ammatillisen kuntoutuksen mahdollisuudet?

OTA TYÖKALUT KÄYTTÖÖSI

VÄLITÄ VARHAIN – JOHDA TYÖKYKYÄ

Varhainen välittäminen on kiinnostusta sekä omasta että työyhteisön ja työkaverin työn sujumisesta ja hyvinvoinnista. Kun pidät kollegasta huolta välittämällä varhain, tuet työssä jaksamista.

Tutustu aiheeseen tarkemmin ja ota varhainen välittäminen toimintatavaksi työpaikan arjessa.

background
Verkkokurssit

Hyödynnä uudistunut verkko-oppimisympäristömme

Verkko-oppimisympäristöstämme löydät niin mielenkiintoiset verkkokoulutukset, asiantuntijavideot kuin työkalut työkykyjohtamisen tueksi. 

Johtamisen mestari -valmennusohjelmassa tarjoamme sinulle työvälineet, jotta voit johtaa uudistumiskykyä ja menestyä. Työelämä on muuttunut – onko johtamistyylisi? Mitä johtajalta odotetaan muuttuvassa työelämässä? 

Työkykyjohtamisen työkalupakki on apunasi arjessa. Ota käyttöösi työkykyjohtamisen materiaalit, opi asiantuntijavideoistamme ja varmista oppaiden ja lomakkeiden avulla käytännön vinkit. Hyödynnä sinulle sopivimmat työkalut ja tutustu jatkuvasti uudistuvaan sisältöön. 

Ota verkko-oppimisympäristö käyttöösi  

Kirjaudu verkko-oppimisympäristöön  

 

koulutukset  

Koulutuksemme on tarkoitettu niin esimiehille, henkilöstöjohdolle kuin tulevaisuuden työn kehittäjillekin. Järjestämme erilaisia koulutuksia ja tilaisuuksia ympäri vuoden – valitse sinulle sopivin ja ilmoittaudu mukaan! 

Tartu toimeen

Kohti parempaa työkykyä

Kaikki alkaa kartoituksesta. Autamme yritystäsi tunnistamaan kehityskohteet ja löytämään niihin sopivimmat työkykyä vahvistavat palvelut. Palveluidemme avulla voit myös seurata toimenpiteiden vaikutusta. Asiakkaanamme voit ottaa työkykypalvelumme käyttöösi heti.

Kartoita 

Vaikuta 

Seuraa