ilmarinen.fi-sivustolla voi esiintyä häiriöitä lauantaiaamuna 24.8 ennen kello kuutta sekä lauantai 24.8 sunnuntai 25.8 välisenä yönä. Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä.

Johda ihmistä

Sinä päätät, miten johdat joukkojasi ja innostat työntekijöitäsi: milloin opastat, milloin annat vapaat kädet. Miten osoitat arvostavasi heitä ja edistät omaa kehittymistäsi esimiehenä? 

poimi vinkit onnistuneeseen kehityskeskusteluun 

Millainen on onnistunut kehityskeskustelu? Miten kehityskeskusteluun kannattaa valmistautua ja mitä tulisi huomioida? Kokosimme keskeisimmät vinkit yhteen – tutustu ohjeeseen. 

valmennukset 

Miten teknologia muuttaa työtä ja johtamista?

Neljäs teollinen vallankumous on täällä, ja työelämän murros on käynnissä. Mitä työelämän murros tarkoittaa käytännössä, miten sitä kannattaa lähestyä ja miten sitä voidaan nykytiedon varassa johtaa? Aalto-yliopiston tutkimuspäällikkö Hertta Vuorenmaa syventyy aiheeseen valmennuksissamme. Tervetuloa mukaan! 

 

Miltä työelämän tulevaisuus näyttää? 

Testaa, kuinka valmis olet tulevaisuuden työelämään

Muuttuva työelämä haastaa työn tekemisen ja johtamisen tavat. Ilmarisen Future Score -testi mittaa, kuinka valmiita sinä ja työyhteisösi olette kohtaamaan tulevaisuuden työelämän. Katso, millaiseksi työ muuttuu ja testaa, kuinka hyvin pärjäät. Astu peremmälle ja haasta itsesi tai tiimisi ajattelemaan ja kyseenalaistamaan! 

valmennukset 

Kehity esimiehenä – ilmoittaudu valmennuksiimme

Miten muuttuva työelämä haastaa esimiestyön. Mitkä ovat esimiehen vastuut ja velvollisuudet? Miksi kannattaa johtaa ihmisiä asioiden sijasta? Mm. näihin teemoihin pureudutaan esimiestyön perusteet -valmennuksessamme. Vuorovaikutus ja palaute -valmennus tarjoaa puolestaan eväitä keskustelevan työkulttuurin rakentamiseen.

Verkkokurssit

Hyödynnä uudistunut verkko-oppimisympäristömme

Verkko-oppimisympäristöstämme löydät niin mielenkiintoiset verkkokoulutukset, asiantuntijavideot kuin työkalut työkykyjohtamisen tueksi. 

Johtamisen mestari -valmennusohjelmassa tarjoamme sinulle työvälineet, jotta voit johtaa uudistumiskykyä ja menestyä. Työelämä on muuttunut – onko johtamistyylisi? Mitä johtajalta odotetaan muuttuvassa työelämässä? 

Työkykyjohtamisen työkalupakki on apunasi arjessa. Ota käyttöösi työkykyjohtamisen materiaalit, opi asiantuntijavideoistamme ja varmista oppaiden ja lomakkeiden avulla käytännön vinkit. Hyödynnä sinulle sopivimmat työkalut ja tutustu jatkuvasti uudistuvaan sisältöön. 

Ota verkko-oppimisympäristö käyttöösi  

Kirjaudu verkko-oppimisympäristöön  

Johda ihmistä

koulutukset ja valmennukset

Asiantuntijavalmennuksemme ovat tarkoitettu niin esimiehille, henkilöstöjohdolle kuin tulevaisuuden työn kehittäjillekin. Järjestämme monipuolisia valmennuksia ja tapahtumia ympäri vuoden – valitse sinulle sopivin ja ilmoittaudu mukaan verkostoitumaan!

Tartu toimeen

Kohti parempaa työkykyä

Kaikki alkaa kartoituksesta. Autamme yritystäsi tunnistamaan kehityskohteet ja löytämään niihin sopivimmat työkykyä vahvistavat palvelut. Palveluidemme avulla voit myös seurata toimenpiteiden vaikutusta. Asiakkaanamme voit ottaa työkykypalvelumme käyttöösi heti.

Kartoita 

Vaikuta 

Seuraa