Asiakkuus Ilmarisessa kannattaa

Nosta työkyky uudelle tasolle asiakaseduillamme.

Asiakaspalvelu | ​010 195 000

Miksi Ilmarisen asiakkaaksi?

Rakenna parempaa työelämää. Meidän kanssamme luot juuri sinun yrityksellesi sopivan polun kohti tuottavampaa tulevaisuutta. Palveluillamme ja alan kilpalukykyisimmillä asiakaseduilla parannat työkykyä ja ylläpidät hyvinvoivaa työyhteisöä. Samalla panostat suoraan myös yrityksesi kilpailukykyyn ja taloudelliseen menestykseen: lisää tehollista työaikaa ja vähemmän kustannuksia.

Meiltä saat suurimmat maksunalennukset

Ilmarisen asiakkaat ovat saaneet nauttia alan parhaista maksunalennuksista. Hyvä vakavaraisuus ja kustannustehokkuus tuovat Ilmarisen asiakkaille tänä vuonna ennätyksellisen suuret asiakashyvitykset, yhteensä 120 miljoonaa euroa.

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ - ARVIOIDAAN YHDESSÄ ASIAKASHYÖTYSI

Tutustu asiakasetuihimme ja kokeile valmennuksiamme

Nosta työkyky uudelle tasolle meidän kanssamme! Meiltä saat alan parhaat maksunalennukset ja asiakasedut.

Jättämällä yhteystietosi saat paluuviestinä linkin, josta voit ilmoittautua mukaan kokeilemaan verkkovalmennuksiamme, jotka ovat osa asiakasetujamme. Tervetuloa parantamaan työkykyä!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tutustuthan tietosuojaperiaatteisiimme täällä.

background
background

ETKÖ OLE VIELÄ ASIAKKAAMME?

background

Kokeile maksuttomia valmennuksiamme

Tarjoamme asiakasetuna apua yrityksesi toiminnan kehittämiseen ja työelämän laadun parantamiseen.

Parempaa työelämää -palvelumme sinulle asiakasetuna

background

Työkykyjohtamiseen panostaminen kannattaa

Lue lisää siitä, miten työkykyjohtaminen lisää menestystä, tuottavuutta ja työkykyä.

KUINKA TYÖHYVINVOINTI VAIKUTTAA LIIKETULOKSEEN?

Hallitse työkyvyttömyysriskiä Ohjaamossa

Parempaa työelämää -ohjaamo on tehokas työväline yrityksen työkyvystä, henkilöstöstä ja taloudesta vastaaville. Palvelussa voi reaaliaikaisen tiedon perusteella vertailla, ennustaa ja suunnitella työeläkevakuutusmaksuun ja työkyvyttömyysriskiin liittyviä asioita.

Lue lisää

Parempi Vire -mobiilipalvelulla tuet työkykyä

Parempi Vire on mobiilipalvelu henkilöstön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin seuraamiseen. Älypuhelimessa toimiva palvelu motivoi työntekijää pitämään parempaa huolta omasta työkyvystään. Työnantajalle se tarjoaa ainutlaatuisen näkymän henkilöstön kokonaishyvinvointiin.

Lue lisää