Asiakkuus Ilmarisessa kannattaa

Tiesitkö, että TyEL-vakuutusten hinnoissa on eroja?

Asiakaspalvelu | ​010 195 000

Miksi tulisit Ilmarisen asiakkaaksi?

Ilmarinen on vakavaraisin ja tehokkain eläkevakuutusyhtiö (Q2/2020). Tämä tarkoittaa, että Ilmarisen asiakashyvityskyky on alan paras. Sinun on helppo asioida kanssamme ja saat meiltä neuvoja tarpeittesi mukaan. Samalla voit rakentaa parempaa työelämää. Palveluillamme ja alan kilpailukykyisimmillä asiakaseduilla ylläpidät ja kehität myös henkilöstösi työkykyä.

Meiltä saat erinomaiset asiakashyvitykset

Ilmarisen asiakkaat ovat saaneet nauttia erinomaisista asiakashyvityksistä. Alan paras vakavaraisuus ja kustannustehokkuus tuovat Ilmarisen asiakkaille halvemmat TyEL-maksut. Katso video, miten tämä on mahdollista >

ETKÖ OLE VIELÄ ASIAKKAAMME?

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ - ARVIOIDAAN YHDESSÄ ASIAKASHYÖTYSI

Tutustu asiakasetuihimme ja kokeile koulutuksiamme

Jättämällä yhteystietosi saat paluuviestinä linkin, josta voit ilmoittautua mukaan kokeilemaan verkkoulutuksia, jotka ovat osa asiakasetujamme. Tervetuloa parantamaan työkykyä!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tutustuthan tietosuojaperiaatteisiimme täällä.

background

tutustu koulutuksiimme

Tarjoamme apua työkykyriskien hallintaan. Järjestämme työkykykoulutuksia ympäri vuoden – valitse sinulle sopivin ja ilmoittaudu mukaan! 

 

tutustu työkykyjohtamisen teemoihin

Kokosimme työkykyjohtamiseen liittyviä hyödyllisiä ja inspiroivia materiaaleja neljän teeman alle. Teemat sisältävät

  • videoita 
  • tapahtumia ja koulutuksia
  • artikkeleja ja muuta aineistoa.

Uusia sisältöjä julkaistaan pitkin vuotta. Tervetuloa inspiroitumaan ja menestymään kanssamme!

background

KUINKA TYÖHYVINVOINTI VAIKUTTAA LIIKETULOKSEEN?

Hallitse työkyvyttömyysriskiä Ohjaamossa

Ohjaamo on tehokas työväline yrityksen työkyvystä, henkilöstöstä ja taloudesta vastaaville. Palvelussa voi reaaliaikaisen tiedon perusteella vertailla, ennustaa ja suunnitella työeläkevakuutusmaksuun ja työkyvyttömyysriskiin liittyviä asioita.

Lue lisää