Asiakkuus Ilmarisessa kannattaa

Saat parhaat maksunalennukset.

Arvioidaan asiakashyötysi

Asiakaspalvelu | ​010 195 000

Miksi Ilmarisen asiakkaaksi?

Rakenna parempaa työelämää. Meidän kanssamme luot juuri sinun yrityksellesi sopivan polun kohti tuottavampaa tulevaisuutta. Palveluillamme parannat työkykyä ja ylläpidät hyvinvoivaa työyhteisöä. Samalla panostat suoraan myös yrityksesi kilpailukykyyn ja taloudelliseen menestykseen: lisää tehollista työaikaa ja vähemmän kustannuksia. Ilmarisen ja Eteran yhdistyessä muodostamme vakavaraisen ja kustannustehokkaan työeläkeyhtiön, jolla on alan kilpailukykyisimmät asiakasedut. 

Parhaat maksunalennukset

Ilmarisen omistaja-asiakkaat ovat saaneet nauttia alan parhaista hyvityksistä maksunalennuksina vuosina 1997–2016. Tehokkaan toiminnan ja vahvan vakavaraisuuden ansiosta olemme palauttaneet hyvityksinä asiakkaillemme 3 280 euroa työeläkevakuutettua kohti, yhteensä 1 337 miljoonaa euroa. Vuodelle 2017 ennustamme ennätyksellisiä asiakashyvityksiä.

background
background

UUSI ASIAKAS? TERVETULOA ILMARISEEN

KUINKA TYÖHYVINVOINTI VAIKUTTAA LIIKETULOKSEEN?

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ - ARVIOIDAAN YHDESSÄ ASIAKASHYÖTYSI

Parempaa työelämää -palvelumme sinulle

Hallitse työkyvyttömyysriskiä Ohjaamossa

Parempaa työelämää -ohjaamo on tehokas työväline yrityksen työkyvystä, henkilöstöstä ja taloudesta vastaaville. Palvelussa voi reaaliaikaisen tiedon perusteella vertailla, ennustaa ja suunnitella työeläkevakuutusmaksuun ja työkyvyttömyysriskiin liittyviä asioita.

Lue lisää

Parempi vire -palvelulla tuet työkykyä

Parempi vire on mobiilipalvelu henkilöstön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin seuraamiseen. Älypuhelimessa toimiva palvelu motivoi työntekijää pitämään parempaa huolta omasta työkyvystä. Työnantajalle se tarjoaa ainutlaatuisen näkymän henkilöstön kokonaishyvinvointiin.

Lue lisää

Työkykyjohtamiseen panostaminen kannattaa

Lue lisää siitä, miten työkykyjohtaminen lisää menestystä, tuottavuutta ja työkykyä.

background