Kumppanisi TYEL-vakuuttamisessa

Ilmarisen asiakkaana saat alan parhaat maksunalennukset ja asiakashyvitykset.

 

Ota TyEL-vakuutus

Vakuutusmyynti | 010 284 2385

Miksi Ilmarinen?

Parantamalla henkilöstötuottavuutta ja torjumalla työkyvyttömyyttä lisäämme yrityksesi menestystä. Vahvistamme työkykyä ja pidennämme työuria. Hyvä työelämän laatu rakentuu arjessa. Se näkyy parempana asiakaskokemuksena — myös viivan alla. Meiltä löydätte työelämän kehittämiseen parhaat palvelut. Asiakkaanamme saat alan parhaat asiakashyvitykset maksunalennuksina.

Lue lisää siitä, miksi asiakkuus kannattaa

Vakuuta työntekijäsi

Työnantajana huolehdit jokaisen työntekijäsi eläketurvasta. Ota TyEL-vakuutus, kun työllistät jatkuvasti vähintään yhden työntekijän ja maksat palkkoja yhteensä vähintään 8 346 (v. 2018) euroa  puolessa vuodessa (8 334 v. 2017). Vakuuta työntekijäsi, kunnes hän täyttää 68 vuotta. Näin huolehdit työntekijäsi eläketurvasta koko hänen elämänsä ajan.

Lue lisää TyEL-vakuutuksesta

Vakuuta itsesi

Yrittäjän eläkevakuutus (YEL) turvaa sinun ja perheesi elämän. YEL vakuutus auttaa, jos menetät työkykysi, sairastut tai jäät vanhempainvapaalle. Jokainen YEL-maksu kasvattaa eläkettäsi ja parantaa muuta sosiaaliturvaasi. Maksut vähennät omassa henkilökohtaisessa tai yrityksesi verotuksessa.

Lue lisää YEL-vakuutuksesta

Ota TyEL-vakuutus

Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi. Ota uusi TyEL-vakuutus tai siirrä nykyinen TyEL-vakuutuksesi meille. Saat otettua sen vaivattomasti ja nopeasti verkossa.

Työntekijöiden palkat yhteensä vuodessa
Maksuprosentti
%
Maksuerien määrä
Ensimmäinen eräkuukausi
Vakuutusmaksusi on vuodessa noin
Eräkuukauden vaikutus TyEL-maksuun

Jätä yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella vakuutuksen ottamisesta tai haluat lisätietoa Ilmarisen vakuutuksista.

Yrityksen tiedot

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tutustuthan tietosuojaperiaatteisiimme täällä.

KUINKA TYÖHYVINVOINTI VAIKUTTAA LIIKETULOKSEEN?

Asiakkuus meillä kannattaa

Saat parhaat maksunalennukset.

Tilapäisen työnantajan palvelut

TIETOA TYÖNANTAJAN ELÄKEVAKUUTUKSISTA

 

 

Asiakasetumme sinulle:

Parempi vire -mobiilisovellus

Haasta työyhteisösi tekemään tutkitusti parempia valintoja töissä ja vapaalla. Ota Parempi Vire käyttöön Luotaamossa.

 

 

 

background

TILITOIMISTOT

TILAPÄINEN TYÖNANTAJA