Työnantajan tietopalvelu – seuraa eläkemenoa ja -riskiä

Ota työnantajan tietopalvelu Ohjaamo avuksesi. Sen avulla saat kattavaa tietoa yrityksesi eläkemenosta ja sen vaikutuksesta maksuluokkaasi sekä arvion maksuluokan kehittymisestä päätöksenteon tueksi.

Tee seuraamisesta sujuvampaa

Työnantajan tietopalvelu Ohjaamon avulla pysyt ajan tasalla yrityksesi työkyvyttömyyseläkkeiden määrästä ja ammatillisen kuntoutuksen tilanteesta sekä niiden vaikutuksista työeläkevakuutusmaksuun. Katso alta ohjeet tietopalvelun käyttäjätunnuksen hankkimiseen. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, voit kirjautua suoraan sisään Kirjaudu palveluun -painikkeesta.

Työnantajan tietopalvelussa näet muun muassa yrityksesi maksuluokan ja ammatillisen kuntoutuksen tilanteen ja voit reaaliaikaisen tiedon perusteella suunnitella työeläkevakuutusmaksuun liittyviä toimia.

Näin saat palvelun käyttöösi

Tunnukset voi tilata henkilö, jolla on yrityksessänne allekirjoitusoikeus tai päätösvalta henkilöstöasioiden osalta. Tunnukset voit hakea useammalla henkilöllä tarpeen mukaa samalla kertaa. Tutustu täyttöohjeeseen ja täytä tunnustilaus huolellisesti. Tunnistaudu ensin pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja täytä sen jälkeen sopimus.

Tilaa palvelu käyttöösi tällä tilauslomakkeella.

Lomakkeella voi tilata käyttäjäkohtaisesti oikeudet seuraaviin työnantajan verkkopalveluihin: