MIKKO MURSULASTA ILMARISEN UUSI SIJOITUSJOHTAJA

19.12.2014
|
Tiedote

Ilmarisen hallitus on nimittänyt KTM Mikko Mursulan (48) Ilmarisen uudeksi sijoitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään kesäkuussa 2015. Mursula raportoi uudessa tehtävässään Ilmarisen toimitusjohtajalle ja on yhtiön johtoryhmän jäsen.

Mursula seuraa sijoitusjohtajan tehtävässä Timo Ritakalliota, joka aloittaa Ilmarisen toimitusjohtajana 1.2.2015.

Ritakallion mukaan Mursulan nimitykseen vaikuttivat erityisesti hänen monipuolinen kokemuksensa sijoitustoiminnan johtamisesta sekä vahvat näyttönsä menestyksekkäästä asiantuntijaorganisaation johtamisesta.

Mikko Mursulalla on laaja ja monipuolinen kokemus sijoitusmarkkinoilla toimimisesta, kyky johtaa vaativaa asiantuntijaorganisaatiota ja lisäksi hän on hyvin verkottunut niin Suomen kuin kansainvälisilläkin pääomamarkkinoilla, Ritakallio sanoo.

Mikko Mursula

Mursula siirtyy Ilmariseen sijoituspalveluyhtiö FIM Oyj:n toimitusjohtajan tehtävästä. Mursula on työskennellyt FIMissä vuodesta 2010, ensin FIM Varainhoidon toimitusjohtajana ja myöhemmin emoyhtiö FIM Oyj:n toimitusjohtajana. Sitä ennen vuosina 2000−2010 hän toimi ensin Ilmarisessa osakejohtajana ja sen jälkeen arvopaperisijoitusjohtajana. Mursulalla on kaikkiaan 20 vuoden kokemus johtotehtävistä sijoitusmarkkinoilla. 

Lisätietoja:

Mikko Mursula, p. 050 380 3016
Timo Ritakallio, p. 0500 536 346

Liite:

Mikko Mursulan ansioluettelo