TERVETULOA UUDISTUNEESEEN ILMARINEN.FI:HIN!

11.12.2014
|
Uutinen

Ilmarisen verkkopalvelu ilmarinen.fi uudistui. Uudistuksen kohteena oli koko verkkopalvelun konsepti: käytettävyys, rakenne, ulkoasu, kuvamaailma sekä tekstit.

"Olemme yksinkertaistaneet tietosisältöä ja riisuneet teksteistä turhan eläkeslangin. Uskomme, että tekstit ovat nyt entistä selkeämpiä ja ymmärrettävämpiä. Kaikki on suunniteltu asiakkaan elämää helpottamaan", sanoo viestintä- ja henkilöstöjohtaja Päivi Sihvola Ilmarisesta.

Sivusto on rakennettu yhdessä asiakkaidemme kanssa. Palvelu ohjaa käyttäjää eteenpäin etusivusta lähtien, olipa käyttäjä sitten eläkkeistä tietoa etsivä henkilöasiakas, vakuuttamisasioista kiinnostunut yrittäjä tai työnantajavelvollisuuksia hoitava työnantaja.

Uudistuksessa parannettiin myös kirjautumisen takana olevia palveluja. Nyt eläkevakuutusasioiden hoito verkossa on entistä vaivattomampaa.

Lisäksi avasimme uutishuoneen, jonne kokoamme kaikki uutisemme, artikkelimme, blogimme ja videomme. Sieltä voit lukea ajankohtaisimmat uutiset ja artikkelit eläke- ja vakuutusasioista.

Toivottavasti sivusto palvelee sinua entistä paremmin!

Anna sivustosta palautetta!