ILMARINEN LISÄÄ SIJOITUKSIAAN BRYSSELIN KESKUSTAN TOIMISTOMARKKINASSA

1.10.2015
|
Tiedote
image

Ilmarinen jatkaa kiinteistösalkkunsa kansainvälistä hajautusta. Uusin investointi kohdistuu Brysseliin.

Ilmarinen on sijoittanut belgialaiseen yhtiöön, joka omistaa Brysselin ydinkeskustassa sijaitsevan toimistotalon. Covent Garden -niminen kiinteistö sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Rogierin metroasemalta ja suositulta Rue Neuve -ostoskadulta. Kiinteistö on vuokrattu kokonaan Euroopan komissiolle ja sen virastoille pitkillä vuokrasopimuksilla. Ilmarisen omistusosuus on noin puolet.

‒ Meille tarjottiin erinomaista mahdollisuutta toteuttaa sijoitus yhdessä toisen, vahvan institutionaalisen sijoittajan kanssa. Sijoitus vahvistaa Ilmarisen asemaa Brysselin toimistomarkkinassa, sanoo kansainvälisistä kiinteistösijoitushankkeista vastaava salkunhoitaja Mikko Antila.

Vuonna 2008 valmistunut Covent Garden -toimistorakennus on moderni maamerkkikohde Brysselin keskustassa, ja sinne on hyvät julkiset liikenneyhteydet. Rakennus koostuu kahdesta, 9- ja 27-kerroksisesta toimisto-osasta. Vuokrattavia neliöitä rakennuksessa on yhteensä noin 70 000.

Sijoituksen on järjestellyt Hannover Leasing Investment GmbH, joka vastaa myös sijoituksen hallinnoinnista.

Aiemmin tänä vuonna Ilmarinen investoi yhtiöön, joka omistaa Brysselin keskustassa sijaitsevan Bastion Tower -nimisen toimistorakennuksen.

 

Lisätietoja:

Mikko Antila, salkunhoitaja, p. 050 577 9066