ILMARINEN ETSII TAAS SUOMEN ILOISINTA YRITTÄJÄÄ

29.1.2015
|
Tiedote

Vuonna 2013 suursuosion saanut Suomen iloisin yrittäjä -kisa käynnistyy jälleen. Juuri alkaneessa Facebook-kampanjassa palkitaan maamme pienyrittäjien parhaimmistoa – ihmisiä, joiden yrittämisen ilo näkyy ja kuuluu kauas. Kilpailun tavoitteena on palkita pienyrittäjiä, jotka pitävät huolta positiivisesta työilmapiiristä ja tuovat asiakkaille iloa.

Työssä viihtyminen ja työhyvinvointi ovat jaksamisen ja työelämän laadun kannalta merkittäviä tekijöitä. Suomen iloisin yrittäjä -kampanja edistää jälleen työpaikkojen parempaa arkea ja nostaa esiin varsinaisia työn sankareita.

Nyt käynnistynyt kampanja kumpuaa halusta jakaa hyvää mieltä ja antaa tunnustusta maamme tuhansille pienyrittäjille. Yrittäjällä on merkittävä rooli hyvän työpaikkahengen ja työympäristön luomisessa. Kampanjan kautta halutaan myös kiinnittää huomiota pienyrittäjien arkeen ja hyvinvointiin.

Suomen iloisin yrittäjä 2015 -kilpailuun voi ilmoittaa pienyrittäjän miltä tahansa toimialalta ja ilmoittajana voi toimia kuka vain – tyytyväinen asiakas, työtoveri tai vaikka sukulainen. Menestyksen mittarina on yrittäjän ympäristöönsä levittämä ilo ja hyvinvointi. Yrittäjän panos arvioidaan avoimessa äänestyksessä kampanjan Facebook-sivulla.

– Haluamme löytää innostavia yrittäjiä, jotka jakavat iloa ympärilleen, niin asiakkaille yhteistyökumppaneille kuin työkavereillekin. Hyvä fiilis ja tekemisen meininki ovat tässä kilpailussa taloudellista menestystä merkittävämpiä, kertoo Ilmarisen markkinointipäällikkö Mari Merilampi.

Edellisessä kilpailussa yli 30 000 suomalaista antoi äänensä omalle yrittäjäehdokkaalleen.

– Kaikkien aikojen ensimmäinen kilpailumme syksyllä 2013 saavutti valtavan suosion ja saimme tuhansia ilmiantoja ympäri Suomen. Voittajaksi nousi huikean loppukirin jälkeen lopulta seinäjokelainen baariyrittäjä Juha Peurala. Odotamme innolla tulevia ehdotuksia ja yhtä jännittävää finaalia myös tämän vuoden kisalle, sanooMerilampi.

Kiitokseksi kannustuksesta Ilmarinen tekee kilpailun päätyttyä lahjoituksen suomalaisen työn ja yrittäjyyden tukemiseksi.

Suomen iloisin yrittäjä 2015 -kilpailu

Ilmarisen Suomen iloisin yrittäjä 2015 -kilpailuun voi ilmoittaa yrittäjiä 26.1.–16.2.2015 välisenä aikana. Tämän jälkeen 3–5 tuomariston valitsemaa yrittäjää pääsevät finaaliin. Finalistiäänestys on käynnissä 18.2.–2.3.2015 välisenä aikana. Voittaja julkistetaan 2.3.2015 Työpaikkanaurajat by Ilmarinen -Facebook-sivulla. Kilpailuun voivat osallistua kaikki suomalaiset pienyrittäjät, jotka työllistävät 1–5 henkilöä. Kuka tahansa voi ilmoittaa pienyrittäjän mukaan kilpailuun tai äänestää suosikkiyrittäjäänsä. Myös useampaa kuin yhtä pienyrittäjää voi äänestää. Tarkemmat kilpailusäännöt löytyvät kisasovelluksesta.

Yrittäjäehdokkaita voi ilmiantaa ja ilmoittaa mukaan Työpaikkanaurajat by Ilmarinen -kampanjasivulla Facebookissa.

Lisätietoja:
Markkinointipäällikkö Mari Merilampi
010 284 2529, 050 539 8599
mari.merilampi@ilmarinen.fi