KAUPPAKESKUS ISOKRISTIINA VIETTÄÄ AVAJAISIA

30.9.2015
|
Uutinen

Lappeenrannan ydinkeskustassa sijaitsevan kauppakeskus IsoKristiinan mittava kehityshanke on kokonaisuudessaan valmis. Ilmarinen ja Citycon omistavat kauppakeskuksen 50 prosentin tasaosuuksin.

Noin 2,5 vuoden mittaisen hankkeen aikana kauppakeskuksen vanha osa uudistettiin perusteellisesti ja IsoKristiinaa laajennettiin. Kauppakeskuksen ensimmäinen vaihe avautui toukokuussa. Kauppakeskuksessa on noin 80 erilaista liikettä ja palvelua.

IsoKristiinassa on nyt vuokrattavaa pinta-alaa 34 000 neliömetriä, josta 27 000 neliömetriä on liiketilaa. Kauppakeskuksessa on noin 80 erilaista liikettä ja palvelua, joissa on mukana suomalaisia ja kansainvälisiä brändejä.

Kauppakeskus IsoKristiinan erikoisuus on, että sen sisään sijoittuu kokonaisuudessaan Lappeenrannan uusi kaupunginteatteri. Tiloissa toimii myös mm. Finnkinon elokuvateatteri.

‒ On hienoa että visiomme uudesta IsoKristiinasta on voitu toteuttaa ja avata kokonaisuudessaan asiakkaiden käyttöön. Vastuullisina toimijoina olemme toteuttaneet hankkeen siten, että IsoKristiinalle voidaan hakea korkean tason ympäristöluokitusta ja sen keskus tulee myös hyvin todennäköisesti saamaan, sanoo Ilmarisen kiinteistöjohtaja Tomi Aimonen.

Kauppakeskushankkeen kokonaisinvestointi oli noin 110 miljoonaa euroa.

 

Havainnekuva: Citycon