BLOGGAAJA: ”USKO IDEAASI, INNOVOI JA OTA RISKI!”

21.4.2016
|
Artikkeli
image

Palkitsimme keväällä 2015 Suomen iloisin yrittäjä -kampanjan yhteydessä neljä nuorta StartUp School -yrittäjää. Mitä heille ja heidän yritystoiminnalleen kuuluu vuotta myöhemmin? Ensimmäisenä kuulumisiaan kertoo bloggaaja ja Annin Uunissa Oy:n perustaja Anni Paakkunainen.

Hei Anni! Mitä blogillesi kuuluu?

– Kirjoitan edelleen leivontablogia Annin Uunissa ja olen juuri avannut sen yhteyteen verkkokaupan, jonka kautta myyn leivontaan ja juhliin liittyviä erikoistavaroita.

Perustin osakeyhtiö Annin Uunissa Oy:n joulukuussa 2015. Yritykseni toiminta käynnistyy kunnolla tämän kevään aikana, ja tarkoituksenani on aloittaa kokopäiväisenä yrittäjänä toukokuun alussa.

Mihin sijoitit yrityksesi kehittämiseen tarkoitetun 500 euron stipendin?

– Säästin rahat yritystoiminnan käynnistämiseen liittyviä menoja varten.  

Mikä on parasta yrittäjyydessä?

– Yrittäjyydessä parasta on, että saa tehdä sitä mitä rakastaa. Nautin myös siitä, että saan hallita omaa ajankäyttöäni ja että minulla on vapaus innovoida. Yrittäjänä tunnen itseni monella tapaa tarpeelliseksi ja ammattilaiseksi. Onnistumisen tunnetta ei voi sanoin kuvailla – yrittäminen tuntuu käsittämättömän palkitsevalta.

Miltä yrityksen tulevaisuus näyttää?

Uskon ja toivon, että yritykseni tulevaisuus on valoisa ja toiminta taloudellisesti kannattavaa jo pian lähitulevaisuudessa. Uskon, että se myös säilyy sellaisena jatkossakin. Minulla on paljon unelmia ja pyrin saavuttamaan ne yksitellen. 

Mitkä ovat terveisesi yrittäjyyttä suunnittelevalle?

– Kannustan ehdottomasti muita yrittäjyydestä haaveilevia yrittäjyyteen. Usko omaan ideaasi, innovoi ja ota riski! Se on sen arvoista. Mikään ei ole yhtä kauheaa, kuin miettiä myöhemmin, miksi ei edes yrittänyt.

 Lue tästä ammattikorkeakoulu Haaga-Helian StartUp School -yrittäjien tunnelmia viime keväänä.

Kuvat: Anni Paakkunainen

Aihepiiri
Yrittäjä