ILMARINEN.FI PALVELEE PAREMMIN – SEURAA HAKEMUKSESI KÄSITTELYÄ VERKOSSA

19.10.2016
|
Uutinen

Ilmarinen kehittää verkkopalveluaan kohti kokonaisvaltaista digitaalista asiointia. Nyt voit uutuutena tehdä kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkehakemukset kätevästi verkkopalvelussamme. Voit myös seurata palvelussa tekemäsi hakemuksen etenemistä. Lisäksi olemme parantaneet sivuilla navigointia sekä tehneet palvelussamme asioimisesta entistä helpompaa.

Ilmarisen tavoitteena on, että asiakkaamme voivat hoitaa kaikki keskeiset asiansa sähköisesti.  Nyt toteutetun verkkopalvelu-uudistuksen jälkeen valtaosa asioinnista onkin sähköistä. Esimerkiksi vanhuuseläkettä hakee noin 50 prosenttia hakijoista verkossa. Voit tehdä vanhuuseläkehakemuksen lisäksi myös ammatillisen kuntoutuksen ja työkyvyttömyyseläkkeen hakemukset suoraan verkkopalvelussamme.

Verkkopalvelussamme voit suunnitella tulevaa elämääsi, kuten esim. eläkkeelle siirtymistä, ja arvioida eri vaihtoehtojen vaikutusta. Asiakkaamme ovat tehneet tänä vuonna palvelussamme jo yli 60 000 vanhuuseläkearviota. Palveluun kirjautumisen jälkeen pääset kätevästi käsiksi kaikkiin palveluihin työpöytänäkymän kautta.

Kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkehakemukset voit tallentaa ja jatkaa niiden täyttämistä myöhemmin. Voit myös tarkastella lähettämiäsi hakemuksia ja seurata käsittelyn etenemistä.  Hakemuksen etenemisen seuranta tuo käyttäjälle suoran näkymän Ilmarisen toimintaan. Vanhuseläkehakemukseen käsittelyseuranta tulee vuodenvaihteessa.

Jatkuvaa kehitystä asiakkaiden kanssa

Olemme kuunnelleet myös vakuutusasiakkaiden toiveita. Lisäsimme palveluumme mm. mahdollisuuden tulostaa työsuhdeluettelo vuosi-ilmoittamisen yhteydessä. Palveluun on tehty myös monia muita toiminnallisuutta parantavia toimintoja. 

Osana Ilmarinen.fi -sivuston uudistusta päivitimme myös palvelun etusivun ilmeen ja kehitimme sivuilla asiointia. Nostimme etusivulle ajankohtaiset asiat paremmin näkyviin ja helpotimme asiointiin siirtymistä. Toiveidenne mukaisesti asiakaspalvelun yhteystiedot ovat entistä näkyvämmin esillä. Tilitoimistot pääsevät heille kohdistettuihin palveluihin etusivultamme.

Verkkopalvelumme kehitys jatkuu vauhdikkaana. Kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaidemme palautteita ja toiveita palvelun suhteen. Kaikki palaute on tervetullutta – tehdään yhdessä parempi palvelu ja luodaan parempaa työelämää!