ILMARINEN SIJOITTAJAKSI HYVINVOINTIYRITYS H2H PERFORMANCEEN

18.1.2016
|
Tiedote

Ilmarisen sijoituspäätöksessä painoivat kasvuhakuisuus, kansainvälisyys ja edelläkävijyys hyvinvoinnin toimialalla. Suunnitteilla on myös yhteistyö Ilmarisen työhyvinvointipalveluiden digitaaliseksi kehittämiseksi.

Ilmarinen on sijoittanut suomalaiseen ohjelmisto- ja valmennusyritys H2H Performance Oy:oon. Yhtiö on muodostunut viime syksynä ohjelmistoyhtiö HeiaHeia.comin ja valmennusyhtiö Hintsa Performance Oy:n fuusiossa.

Yhtiön järjestämän 2,3 miljoonan euron osakeannin myötä yhtiön vähemmistöomistajiksi tulevat Ilmarisen lisäksi kaksi yksityistä sijoitusrahastoa HS5 Capital Oy sekä TRK Group AS. Myös HeiaHeian aiempi sijoittaja Wallstreet Financial Services vahvistaa omistustaan yhtiössä. Ilmarisen omistusosuus on noin 11,5 %.

Ilmarisen sijoituspäätökseen vaikutti H2H Performance Oy:n vahva osaaminen ja edelläkävijyys omalla toimialallaan. Ilmarinen aloittaa H2H Performancen kanssa myös tiiviin yhteistyön palveluiden kehittämiseksi.
− Asiakkaidemme odotukset digitaalisten palveluiden osalta kasvavat jatkuvasti. Uskomme, että yhteistyön ansiosta pystymme kehittämään asiakkaillemme hyödyllisiä palveluja merkittävästi aikaisempaa ketterämmin ja nopeammin, sanoo Ilmarisen asiakasjohtaja Timo Aro.

H2H Performance Oy tarjoaa Hintsa-metodiin perustuvia valmennuspalveluita sekä digitaalisia sovelluksia ja palvelualustaa hyvinvoinnin edistämiseen. Tavoitteena on jatkaa voimakasta kansainvälistä kasvua hyvinvoinnin ja terveydenhuollon markkinassa.
− Sijoitus antaa meille paremmat edellytykset kasvustrategiamme toteuttamiseen, toteaa yhtiön toimitusjohtaja ja perustajaosakas Jussi Räisänen.

Lisätietoja: Timo Aro, johtaja, Asiakkuudet, Ilmarinen p. 050 66575